Quantcast
THE STREAM

Ελληνικά Hoaxes: Μετά τον Ανγκ Λι και ο Τομ Χανκς φωτοσοπάρεται α λα ελληνικά

Ο πασίγνωστος ηθοποιός έρχεται πολύ συχνά στην Ελλάδα αλλά μην το παρακάνουμε κιόλας


felix · 9 Μαΐου 2017

Γίνεται συνήθεια μάλλον τελευταία το να φωτοσοπάρονται αστέρες του Χόλιγουντ για να πάρει λίγη από τη λάμψη τους η χώρα μας. Τελευταίο κρούσμα ήταν η άτσαλη προσπάθεια της Πέμης Ζούνη να βγάλει μια φωτογραφία από κοινού, η οποία κατέληξε σε μια γενναία δόση αυτοεξευτελισμού.

Αυτή τη φορά, ήταν η σειρά του Τομ Χανκς να γίνει το αντικείμενο της επεξεργασίας. Εδώ και λίγες μέρες κυκλοφορεί στα πολύ ελληνόψυχα social media μια φωτογραφία όπου είναι ντυμένος με μια υπέρ του δέοντος πατριωτική μπλούζα:

Mπορεί η συγκεκριμένη εικόνα να είναι από σελίδα που διαχειρίζονται (και απευθύνεται σε) Έλληνες του Εξωτερικού (ΕοΕ) αλλά είδε μια ευρύτερη εξάπλωση στα social media. Φυσικά είναι ψεύτικη, όπως εξακρίβωσε το άγρυπνο παρατηρητήριο Ελληνικά Ηoaxes, καθώς η πραγματική φωτογραφία του Τομ Χανκς είναι η αποκάτω:

Η αυθεντική βρίσκεται εύκολα σε ξένα site όπως αυτό και αυτό. Δεν είναι ψέμα ότι ο Τομ Χανκς εμφανίζεται συχνά πυκνά στην Ελλάδα την οποία προτιμά για διακοπές, αλλά τη συγκεκριμένη μπλούζα, ή καμιά μπλούζα με το Λεωνίδα που ίσως εμφανιστεί κάποια μέρα, δεν τη φόρεσε ποτέ.

(Πηγή: Ελληνικά Hoaxes)

 

Best of internet