Quantcast
THE STREAM

“Για σένα έχω κάνει κατεχόμενα”: 19χρονος κύπριος φαντάρος πέρασε στα κατεχόμενα για να φτάσει στο Βόλο να δει τον ΠΑΟΚ

Ο νεαρός στρατιώτης άλλαξε δύο αεροπλάνα για να καταφέρει να δει από κοντά τον ΠΑΟΚ


LUBEN CREW · 9 Μαΐου 2017

“Για σένα έχω κάνει κρατητήριο” λέει το σύνθημα του ΠΑΟΚ, αλλά ήρθε η ώρα να το ξεπεράσει κάποιος. Ένας 19χρονος εθνοφρουρός της Κύπρου ήταν αυτός ο κάποιος, ο οποίος το έσκασε από τη χώρα για να δει τον ΠΑΟΚ.

O νεαρός οπαδός της ομάδας του Βορρά δε βρισκόταν στη μονάδα του, αλλά σε άδεια. Παρόλα αυτά, δε μπορούσε να φύγει από την Κύπρο για την Ελλάδα και να πάει στο Βόλο, καθώς η αναχώρηση από τα αεροδρόμια της Κυπριακής Δημοκρατίας απαιτεί άδεια από το στρατό (όπως και στην Ελλάδα).

Και επειδή το ποδόσφαιρο μπορεί απ’ότι φαίνεται να ενώσει τους λαούς, το κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου έδωσε τη λύση στον 19χρονο οπαδό. Ο νεαρός πέρασε στα κατεχόμενα, χρησιμοποίησε το εκεί αεροδρόμιο, πέταξε για Κωνσταντινούπολη, από εκεί πέταξε για Αθήνα και τελικά από την Αθήνα πήγε στο Βόλο με αυτοκίνητο.

Αφού πανηγύρισε τη νίκη του ΠΑΟΚ, πήγε στη Θεσσαλονίκη και από εκεί πήρε αεροπλάνο για να γυρίσει στην Κύπρο από το αεροδρόμιο της Πάφου. Όταν ρωτήθηκε από την αστυνομία, απάντησε πως δεν επικοινώνησε με τους γονείς του, για τους οποίους είχε εξαφανιστεί, επειδή είχε χαλάσει το κινητό του.

Δυστυχώς γι’αυτόν ενδέχεται να μετανιώσει καθώς ως στρατιώτης της Εθνικής Φρουράς θα περάσει από πειθαρχικά μέτρα γι’αυτό που έκανε. Μπορεί βέβαια και να μην το μετανιώσει, ΠΑΟΚ αφού.

(πηγή)

Best of internet