Quantcast
THE STREAM

Δάφνη: 52χρονος “Τυφλός” απήγαγε 22χρονη φοιτήτρια και μετέδιδε online το βιασμό της

ο άντρας κρατούσε δεμένη και φιμωμένη την κοπέλα, ενώ είχε τοποθετήσει κάμερα go-pro στο κεφάλι της και μετέδιδε live τον βιασμό της στο διαδίκτυο


Τσαγκ · 5 Μαΐου 2017

Σύμφωνα με την πρωινή εκπομπή του Αντ1, ένας 52χρονος, που δεν ξέρουμε ακόμα αν παρίστανε ή ήταν όντως τυφλός, στην Δάφνη έδεσε βασάνιζε και βίαζε 22χρονη φοιτήτρια, η οποία προκειμένου να μαζέψει μόρια εργαζόταν εθελοντικά στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» του δήμου Δάφνης-Υμηττού και είχε αναλάβει την περιποίηση πέντε ατόμων με αναπηρία, ένα εκ των οποίων ήταν και ο 52χρονος.

Το όλο σκηνικό που αντίκρισαν οι αστυνομικοί οι οποίοι εντόπισαν την 22χρονη ήταν βγαλμένο μέσα από ταινία τρόμου, ο άντρας κρατούσε δεμένη και φιμωμένη την κοπέλα, ενώ είχε τοποθετήσει κάμερα go-pro στο κεφάλι της και μετέδιδε live τον βιασμό της στο διαδίκτυο. Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ υπήρχαν κρυφές κάμερες παντού στο διαμέρισμα και κατέγραφαν επί σχεδόν 24 ώρες τον αποτρόπαιο βασανισμό της 22χρονης.

Η 22χρονη ενημέρωσε τον 52 χρονο ότι ήταν η τελευταία φορά που θα πήγαινε στο σπίτι του να τον βοηθήσει. Τότε εκείνος την κλείδωσε σπίτι του την έδεσε στην τουαλέτα με αλυσίδες στα χεριά και στα πόδια και στην συνέχεια την φίμωσε.

 

Οι γονείς της την καλούσαν και δεν μπορούσαν να την βρουν. Δήλωσαν την επόμενη μέρα την εξαφάνιση της και η αστυνομία επισκέφτηκε τα μέρη που ήταν το πιθανότερο να είχε επισκεφτεί την μέρα της εξαφάνισης της, ένα από αυτά ήταν και το σπίτι του 52χρονου.

Οι αστυνομικοί του χτύπησαν την πόρτα και τους φάνηκε περίεργη η συμπεριφορά του και το ότι είχε πάρα πολύ δυνατά την μουσική. Ζήτησαν να μπουν μέσα και εκείνος τους έδιωξε, άλλα ενώ βρίσκονταν έξω από το διαμέρισμα άκουσαν γυναικείες φωνές. Αμέσως έσπασαν την πόρτα συνέλαβαν τον 52χρονο και απελευθέρωσαν την 22χρονη η οποία ήταν σε κατάσταση σοκ.

Ο 52χρονος κρατείται στην Ασφάλεια και εξετάζεται αν εμπλέκεται και σε άλλες παρόμοιες πράξεις και σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Ο ίδιος ισχυρίζεται πως ο,τι εγινε με την 22χρονη εγινε με την συναίνεση της. Η 22χρονη νοσηλεύεται στον νοσοκομείο και βρίσκεται σε κατάσταση ισχυρού σοκ.

 

Best of internet