Quantcast
THE STREAM

Δώστε ένα Πούλιτζερ στο δελτίο ειδήσεων του Star για το προχτεσινό του ρεπορτάζ στο “Εξαρχιστάν”

Καταπληκτικό ρεπορτάζ της Κάτιας Μακρή για το δελτίο του Shooting STAR


President Creed · 29 Απριλίου 2017

Απολαυστικές στιγμές μυθοπλασίας απολαύσαμε για άλλη μια φορά  σε ρεπορτάζ για τα Εξάρχεια. Προφανώς η αγάπη των ΜΜΕ προς τα Εξάρχεια είναι αμοιβαία και αυτό βγαίνει προς τα έξω, αγαπητοί φίλοι. Μετά την -σχεδόν πολεμική- ανταπόκριση του iefimerida από τα Εξάρχεια [Αυτοψία του iefimerida στο άβατο των Εξαρχείων -«Δεν αντέχουμε άλλο, να έρθουν οι πολιτικοί να ζήσουν εδώ» (σκληρές εικόνες)],  τώρα έρχεται η δημοσιογράφος Κάτια Μακρή  να μας  ενημερώσει για το νόμο του “Εξαρχιστάν” στο δελτίο ειδήσεων του Star.

Όπως διαβάζουμε στο Provo, η Μάρα Ζαχαρέα και η Κάτια Μακρή, με ύφος χαλαρής κουβεντούλας και κουτσουμπολιού μας ενημέρωσαν για όλα όσα υποτίθεται πως συμβαίνουν στα Εξάρχεια στο χθεσινοβραδινό δελτίο του Star Channel [27-04-17], με αφορμή αυτό που ο Κυριάκος Μητσοτάκης βάφτισε ως ΚΕΠ των αντεξουσιαστών.

Μεταξύ άλλων, ακούστηκε ότι

η πλησιέστερη τράπεζα πλέον βρίσκεται στο ενάμιση χιλιόμετρο,

από  φόβο έχουν κλείσει όλα τα σούπερμάρκετ και έχουν απομείνει μόνο τα ψιλικατζίδικα και ότι

οι κάτοικοι φυλάνε τσίλιες για να μην πέσουν μολότοφ στα απορριματοφόρα.

 

Μπορείτε μήπως να εντοπίσετε ποιός από τους τρεις  ισχυρισμούς είναι ψευδής, αγαπητοί φίλοι; Θα σας  βοηθήσουμε εμείς για να μη βασανίζεστε σαββατιάτικα. Όλοι. Και οι τρεις ισχυρισμοί του “ρεπορτάζ” της Κάτιας Μακρή είναι ψευδείς, όσο και εάν εξυπηρετούσε το πηγαδάκι της ρεπόρτερ με τη Μάρα Ζαχαρέα:

 

“Η πλησιέστερη τράπεζα βρίσκεται στο 1,5 χιλιόμετρο”

Συγκεκριμένα, ο ισχυρισμός για την πλησιέστερη τράπεζα στο ενάμιση χιλιόμετρο είναι καταφανώς  ψεύτικος. Για να καταλάβει κανείς το μέγεθος του ψέματος, αρκεί να  σκεφτεί ότι με αφετηρία την πλατεία Εξαρχείων, σε απόσταση  1,5 χιλιομέτρων βρίσκεται η πλατεία  Συντάγματος και η Βουλή.

Φυσικά όμως πριν από το Σύνταγμα και σε απόσταση περίπου εφτάλεπτου από την πλατεία Εξαρχείων, υπάρχουν πέντε τράπεζες:

 

“Από τον φόβο έκλεισε και η τελευταία αλυσίδα σούπερ μάρκετ, μόνο μπακάλικα έχει πια.”

Μάλλον τα τρία μεγάλα σούπερμάρκετ της γειτονιάς των Εξαρχείων εξαφανίστηκαν ως διαμαγείας, ή απήχθησαν από εξωγήινους. Για την ιστορία, πάντως εδώ φαίνεται ο ΑΒ Βασιλόπουλος στην Καλλιδρομίου, εδώ ο Σκλαβενίτης στην Χαρ. Τρικούπη, και εδώ το Supermarket Discount πλησίον της πλατείας των Εξαρχείων, και τα τρία ανοιχτά χτες 28/4.

 

Κάποια στιγμή σταμάτησαν να τους μαζεύουν και τα σκουπίδια καθώς αρνούνταν να πάνε τα απορριμματοφόρα. Έγινε συνωμοσία με τους κατοίκους, να φυλάνε τσίλιες απο τα παράθυρα το βράδυ μην πέσει καμια μολότοφ στο απορριμματοφόρο  και κάποιος να  προλάβει να ειδοποιήσει!

Το βίντεο που κατέγραψε ο RisingGalaxy από το provo περίπου στις 23:00 μ.μ. [27-04-17] , λίγη ώρα μετά το τέλος του δελτίου ειδήσεων του Star Channel, δείχνει το απορριμματοφόρο στην οδό Τοσίτσα, το οποίο κάνει κανονικότατα την αποκομιδή των απορριμάτων.

 

Αγαπημένο Shooting STAR

Best of internet