Quantcast
THE STREAM

Το νέο σποτάκι των υποστηρικτών του Σώρρα είναι τέλεια η αφορμή για να φτιάξεις βαλίτσα για άλλο πλανήτη

Το crew των αυτόχθονων Ελλήνων ιθαγενών προσγειώθηκε στη Γη για να τελειώνει το καλαμπούρι


President Creed · 26 Απριλίου 2017

Στον ευλογημένο τόπο που ζούμε κανείς άξιος δε χάνεται, ακόμα και αν τον πολεμάει λυσσαλέα το σύστημα. Έτσι και ο εθνικός ευεργέτης πρώην μποντιμπίλντερ και νυν διωκόμενος τρισεκατομμυριούχος φυγάς, Αρτέμης Σώρρας, μπορεί να κρύβεται σε άγνωστο σημείο με άγνωστη μεταμφίεση, ωστόσο η ελλάνια λεγεώνα του δεν έχει παραδώσει ακόμη τα όπλα και βρίσκεται στις επάλξεις, εμψυχώνοντας τους απανταχού συνέλληνες μέσω του Sorras Tv.

Πάρτε θέση και ενεργοποιηθείτε, αγαπητοί φίλοι, γιατί η επίλεκτη ομάδα πολεμιστών της Ελλήνων Συνέλευσης θα σας ξεστραβώσει από την πλάνη στην οποία έχετε πέσει.

Αυτό που μοιάζει με σχολική παράσταση νυχτερινού σχολείου από επαρχιακή πόλη του πλανήτη Βη, είναι το πλέον κατάλληλο οπτικοακουστικό υλικό ώστε ο Ελληνικός λαός να ξυπνήσει και να ενεργηθεί και το απολύτως ιδανικό για όσους έβρισκαν κάπως φυσιολογικό το σποτάκι του Άδωνι. Κατά βάση ο κάθε πολεμιστής λέει από μια λέξη και έτσι όλοι μαζί σχηματίζουν προτάσεις, πράγμα βολικό καθ’ ό,τι δεν απαιτείται καταπόνηση της βραχυπρόθεσμης μνήμης. Επίσης στην κορύφωση του βίντεο αναγγέλλονται και οι 12 Ελλάνιες Αξίες, οι οποίες φυσικά και διέπουν το βίντεο, τους υποστηρικτές, αλλά και ολόκληρη την Ελλήνων Συνέλευση.

Οι φήμες που θέλουν να υπάρχει overlapping των πολεμιστών του Σώρρα και των υποστηρικτών του “ΕΓΕΡΣΙΣ” ακόμα δεν επιβεβαιώνεται. Απλοί άνθρωποι, που ζούνε ανάμεσά μας, που μπορεί να μένουν στο δίπλα διαμέρισμα, να είναι θείοι σου, να είναι ίσως δάσκαλοι των παιδιών σου, στέκονται εξοργισμένοι απέναντι σε όλους, πιστοί στον πατρινό πολέμαρχο.

Ποια είναι λοιπον η περιβόητη λεγεώνα του Αρτέμη Σώρρα; Ποιοι είναι οι επίλεκτοι που ορκίζονται να καταρρεύσει ο κυτταρικός τους ιστός εάν προδόσουν την πατρίδα και τον πολέμαρχο; Ποιοι είναι αυτοί οι πολεμιστές που δεν εγκαταλείπουν τον αγώνα παρά το γεγονός ότι ο αρχηγός σύντομα μάλλον θα ανακαλυφθεί από την αστυνομία;

 

Δε θέλω να διαλυθεί ο κυτταρικός μου ιστός. Ζήτω ο Αρτέμης Σώρρας.
Αγαπημένη Ελλάνια Αξία: Ανδρεία

 

Όταν μου είπαν να παραχωρήσω δωρεάν το βίτεοκλαπ που διατηρούσα στις Κουκουβάουνες και να το κάνω γραφείο της ΕΛΣΥ ανακουφίστηκα που θα διαγράφονταν τα χρέη μου από την εφορία”.
Αγαπημένη Ελλάνια Αξία: Δικαιοσύνη

 

Έχω τσακωθεί με τον ξάδερφό μου τον Κασιδιάρη για το γκαράζ στην οικογενειακή μας πολυκατοικία, οπότε δε μπορούσα να πάω στη Χρυσή Αυγή.
Αγαπημένη Ελλάνια Αξία: Ισότητα

 

Έχω δώσει 200 ευρώ οικονομική στήριξη στον Αρτέμη Σώρρα και συνεχίζω δυναμικά μέχρι να ξεχρεώσω εντελώς.
Αγαπημένη Ελλάνια Αξία: Αφθονία

 

Το θέμα της εβδομάδας ήταν βίντατζ Ελλάνια με διαγραφή χρεών από το ΑΦΜ από Πατρινό μποντιμπίλντερ. Πιστεύω είμαι στο θέμα.”

Αγαπημένη Ελλάνια Αξία: Αισθητική (όντως)

 

“Το να είμαι πολεμιστής στη λεγεώνα του Σώρρα είναι μακράν το πιο ενδιαφέρον σενάριο που με έχουν βάλει να παίξω απ’ όταν μπήκα host στο Westworld.”

Αγαπημένη Ελλάνια Αξία: Γνώθι Σαυτόν

 

“Κάμερα σ’ εμένα”
Αγαπημένη Ελλάνια Αξία: Αλήθεια

 

Μην κοιτάτε το δάχτυλο, αγαπητοί φίλοι, κοιτάξτε το δέντρο.

Αγαπημένη Ελλάνια αξία: Αρμονία

 

Δύοχιλιάδες δεκαεφτά αγαπητοί φίλοι, ένας πόλεμος μαίνεται στην Ελλάδα. Ο Όλυμπος βρυχάται, η Ελλήνων Συνέλευσις έρχεται να σας τιμωρήσει και να σας ξεχρεώσει και να φέρει επιτέλους την 5η Εθνοσυνέλευση η οποία θα μοιράσει τα τρις του Σώρρα και θα διώξει εκτός των άλλων τους Εβραίους και τους ανάπηρους από την Ελλάδα.

 

Best of internet