Quantcast
THE STREAM

O Νίκος Eυαγγελάτος έπαιξε βίντεο από την επική κωμωδία “The Interview” ως αληθινό ρεπορτάζ

Ούτε το κανάλι του Κιμ δε θα το έκανε αυτό


President Creed · 21 Απριλίου 2017

Κάθε μέρα ακούμε και διαβάζουμε και κάτι καινούριο για τη Βόρεια Κορέα και τον Κιμ Γιονγκ Ουν, αλλά συνήθως είναι εξαιρετικά δύσκολο να εξακριβώσει κανείς εάν πρόκειται για αληθινή είδηση ή για φιδιά. Εκτός, βέβαια, από μερικές περιπτώσεις που η είδηση προέρχεται από παγκοσμίως γνωστή κωμική ταινία του 2014 “The Interview”:

Φυσικά ο,τιδήποτε προέρχεται από το στόμα αυτού του άνδρα πρέπει να ελέγχεται για την αξιοπιστία του και φυσικά αναφερόμαστε στο Νίκο τον Ευαγγελάτο. Από τις επάλξεις της ενημέρωσης του Epsilon TV, ο Νίκος Ευαγγελάτος συνεχίζει ακούραστα να παρέχει το λειτούργημα της ενημέρωσης, αφού, όπως αποκαλύφθηκε εδώ, ο Νίκος ο Ευαγγελάτος έπαιξε ως πραγματικό βίντεο- ρεπορτάζ την εναρκτήρια σκηνή της ταινίας “The Interview”, σε ένα ρεπορτάζ σχετικά με τις σχέσεις ΗΠΑ – Βόρειας Κορέας.

[UPDATE: Η “είδηση” της Βορειοκορεάτικης πρόκλησης έπαιξε και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, με τον Αντώνη Σρόιτερ να προλογίζει το “σοκαριστικό βίντεο”]

Μάλιστα το ρεπορτάζ του Epsilon αποτελείται αποκλειστικά και μόνο από τη σκηνή της κωμωδίας του Seth Rogan & James Franco, ενώ στο σούπερ αναγράφεται “ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ: ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΒΑΛΕ Ο ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΟΥΝ ΝΑ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΤΙΣ ΗΠΑ“, προσφέροντας στους τηλεθεατές ένα πραγματικά ανατριχιαστικό τηλεοπτικό στιγμιότυπο. Στο ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του Alpha διανθίζεται από ανακοινώσεις του Εκπρόσωπου του Λευκού Οίκου.

Ανυπομονούμε να γίνουν ενδελεχή ρεπορτάζ με βίντεο από το Μπόρατ για τις απαράδεκτες συνθήκες στο Καζακστάν, βίντεο από το Άλι Τζι για τη ζωή στις αραβικές χώρες, και φυσικά βίντεο από το sausage party για τη γενοκτονία που συντελείται καθημερινά στα σούπερ μάρκετ.

 

Best of internet