Quantcast
THE STREAM

Ένα σχόλιο της Κατερίνας Παπακώστα για τον Άδωνι ήταν αρκετό για να φύγει από τη θέση της στη ΝΔ

Η αντικατάσταση έγινε εντολή του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη και στη θέση της πλέον θα βρίσκεται ο Ιωάννης Φωτήλας


THE NEWSROOM · 18 Απριλίου 2017

Ρεκόρ στις πειθαρχικές πράξεις έχει κάνει από τότε που έγινε πρόεδρος της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είτε σκληρές (διαγραφή Κρανιδιώτη) ή βελούδινες (όπως η συγκεκριμένη). Ένα ποστ στο facebook της Κατερίνας Παπακώστα, βουλευτίνας Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, η οποία είναι και η αναπληρώτρια Τομεάρχης Υγείας της ΝΔ, ήταν αρκετό για να χάσει τη θέση της.

Πιο συγκεκριμένα, η ανάρτηση της κ. Παπακώστα πρότεινε να παραιτηθεί ο αντιπρόεδρος του κόμματος Άδωνις Γεωργιάδης από τη θέση του μέχρι να ολοκληρωθεί η εξεταστική επιτροπή για την Υγεία:

Μόλις 3 μέρς μετά την ανάρτησή της, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε την αντικατάστασή της από τη θέση της. Ο νέος αναπληρωτής Τομεάρχης Υγείας είναι ο βουλευτής Αχαΐας Φωτήλας.

«Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, αντικαθίσταται η αναπληρώτρια Τομεάρχης Υγείας, βουλευτής Β’ Αθηνών, κυρία Κατερίνα Παπακώστα, από τον βουλευτή Αχαΐας, κ. Ιάσωνα Φωτήλα».

Την ίδια στιγμή η ΝΔ ανακοίνωσε τους βουλευτές της που θα συμμετάσχουν στην εξεταστική επιτροπή για την υγεία, οι οποίοι είναι οι Γιώργος Βλάχος, Γιώργος Γεωργαντάς, Γιάννης Κεφαλογιάννης, Νότης Μηταράκης και Χρήστος Μπουκώρος. Θυμίζουμε πως λίγες ώρες νωρίτερα η κ. Παπακώστα μας είχε χαρίσει αυτή βαθιά ανάλυση για το δημοψήφισμα στην Τουρκία:

(πηγή)

 

Best of internet