Quantcast
THE STREAM

Η Ελεωνόρα Μελέτη και η νέα της εκπομπή για το Survivor κόβουν τoν Μπογδάνο

Τεράστιο πλήγμα στην καθημερινή μας ενημέρωση


Ελευθέριος Γώγος · 10 Απριλίου 2017

 

 

Όπως έχει ανακοινώσει εδώ και κάποιες μέρες ο ΣΚΑΙ, δεν φτάνουν τα 5 επεισόδια Survivor την εβδομάδα και σχεδιάζει μια ολοκαίνουρια καθημερινή εκπομπή με παρουσιάστρια την Ελεωνόρα Μελέτη που θα σχολιάζει το Survivor και θα έχει το πρωτότυπο όνομα, #Survivor. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να την πληρώσει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και να κοπεί η καθημερινή μεσημεριανή εκπομπή του.

 

 

“Μαθαίνω ότι σταματά η συγκεκριμένη εκπομπή” είπε ο παρουσιαστής τη Μεγάλη Δευτέρα. “Ακριβώς τι πρόκειται να συμβεί στο μέλλον δεν ξέρω” σχολίασε ωστόσο και είπε: “Μένει να συζητηθούν πολλά πράγματα που αφορούν σε συναρτήσεις του βασιλιά των προγραμμάτων που λέγεται Survivor”. Όπως είπε όμως “ό,τι είναι για καλό, ουδείς αναντικατάστατος και κανείς δεν χάνεται”.

Δύσκολη πάντως η φετινή σεζόν για τον γνωστό παρουσιαστή καθώς από το περασμένο φθινόπωρο η εκπομπή του από δίωρη είχε γίνε μιας ώρας, προκειμένου να μπει στη θέση της οι “Προδοσίες” μια καθημερινή σειρά. Στη συνέχεια και με την έλευση των ψυχαγωγικών προγραμμάτων “Rodeo” και “Κάνε Παζάρι”, αλλά και λόγω της μετακίνησης του δελτίου στις 20.00, η εκπομπή πήγε στις μεσημέρι. Πλέον, κόβουν την εκπομπή του και ελπίζουμε να μην αντιδράσει όπως ο Μίλτον στο Office Space.

 

Best of internet