Quantcast
THE STREAM

Σώρρας-Εκδρομές-Ναρκωτικά: Με πούλμαν σκάσανε μύτη στα δικαστήρια της Πάτρας οι οπαδοί του Αρτέμη

Μπύρες, μπάχαλα και μια καλή εκδρομή στη Μιναρούπολη


THE NEWSROOM · 5 Απριλίου 2017

 

Έξω από τα δικαστήρια της Πάτρας, σύμφωνα με το tempo24.gr, έχουν συγκεντρωθεί οπαδοί του, οι οποίοι μάλιστα μεταφέρθηκαν με πούλμαν. Φωνάζουν συνθήματα υπέρ του ηγέτη τους και ζητούν την αθώωσή του. Στην συνέχεια μάλιστα έκαναν και ψεκασμένη πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

 

Θα τους ξαναδούμε σύντομα αφού τελικά αναβλήθηκε για 17 Μαΐου η εκδίκαση της αίτησης αναστολής εκτέλεσης της ποινής που είχε επιβληθεί στον Αρτέμη Σώρρα, από το Τριμελές Δικαστήριο Κακουργημάτων.

Ο Σώρρας, που παραμένει άφαντος περίπου 20 ημέρες και τον αναζητά η αστυνομία, μέσω του δικηγόρου του, ζητά την αναστολή της ποινής, μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεσή του από το Εφετείο.

 

Σύμφωνα με τον συνήγορο του Αρτέμη Σώρρα, αναμένεται να καθαρογραφεί η απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Πάτρας, με την οποία επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών στον εντολέα του. Επίσης, ανέφερε ότι «έχουμε ζητήσει, εν όψει ότι ασκήσαμε ένδικο μέσο εφέσεως, να προσδιοριστεί σύντομα η έφεση, ώστε να εκδικαστεί η υπόθεση σε δεύτερο βαθμό».

Best of internet