Quantcast
THE STREAM

Το Sushivlaki έρχεται στην Ελλάδα. Δοκίμασέ το πρώτος τώρα

Η ιαπωνική κουζίνα συναντά την ελληνική σε μια λιχουδιά που θα γίνει η αγαπημένη μας


LUBEN CREW · 1 Απριλίου 2017

 

 

Μήνες τώρα περίμεναμε να επαληθευτούν οι φήμες που θέλουν τον κολοσσό ιαπωνικού γρήγορου street φαγητού “Sushivlaki” να προσγειώνεται στην ελληνική αγορά. Πριν από έναν μόλις μήνα επιβεβαιώθηκαν οι φήμες και ήδη ο Ελληνο-Ιάπωνας μεγιστάνας Costas Sοkuyoku βρίσκεται στην Ελλάδα και μένουν μόνο οι λεπτομέρειες του πρώτου από τα 200 επερχόμενα Sushivlaki corners που θα ανοίξει στην Ελλάδα.

 

 

Η συγκεκριμένη αλυσίδα ξεκίνησε πριν από έναν μόλις χρόνο στο Tokyo ενώ μέσα σε αυτόν το χρόνο έχουν ήδη ανοίξει 120 Sushivlaki corners στην Ιαπωνία και 85 στην Κορέα. Το “Sushivlaki” έγινε αμέσως ανάρπαστο αφού πρόκειται για μια υβριδική ένωση του Ιαπωνικού sushi με την ελληνική κουζίνα και το φαγητό που Έλληνες και ξένοι τουρίστες της χώρας μας τιμούν 365 μέρες το χρόνο: το σουβλάκι.

 

 

Ήδη έχει κερδίσει την απαιτητική πελατεία του Tokyo και τώρα γίνεται η μεγάλη έξοδος της επιχείρησης προς τις άλλες ηπείρους του κόσμου. Πλέον το Sushivlaki ήρθε και στα μέρη μας και θα το βρεις στο E-FOOD.

 

 

Εάν θέλεις να το δοκιμάσεις πρώτος, μπες εδώ και συμπλήρωσε τη φόρμα για να κερδίσεις μια παραγγελία για 2 άτομα από το “Sushivlaki”.

 

 

 

 

 

Best of internet