Quantcast
THE STREAM

Eξάρχεια: Σκυλιά πιτ μπουλ επιτέθηκαν σε αστυνομικούς έξω από το σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη

Άγνωστο ακόμη αν ήταν μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου


felix · 25 Μαρτίου 2017

Μια όχι ιδιαίτερα αναμενόμενη επίθεση δέχτηκαν οι αστυνομικοί που φυλάνε το σπίτι υπουργού Επικρατείας κ Αλέκου Φλαμπουράρη στα Εξάρχεια τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Σύμφωνα με ισχυρισμούς της ΕΛ.ΑΣ., μια 33χρονη από την Λετονία, η οποία για να γίνει πραγματικά σουρεάλ το περιστατικό, “έχει σχέση με τον αντιεξουσιαστικό χώρο” (!), έστειλε τα σκυλιά πιτ μπουλ που είχε μαζί να δαγκώσουν τους αστυνομικούς. Τα σκυλιά, τα οποία δεν έχει εξακριβωθεί αν έχουν σχέση με τον αντιεξουσιαστικό χώρο, φέρονται να δάγκωσαν όντως τους αστυνομικούς.

Η φάση ξεκίνησε μετά από διαπληκτισμό της 34χρονης με ταξιτζή εκεί γύρω και όταν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ πήγαν να παρέμβουν στο περιστατικό, σύμφωνα πάντα με τους αστυνομικούς η ιδιοκτήτρια των σκυλιών τα άφησε να τους επιτεθούν, με δύο από τους αστυνομικούς να δαγκώνονται σοβαρά από τα πιτ μπουλ. Το σόου δε σταμάτησε εκεί σύμφωνα με πληροφορίες και συνεχίστηκε και κατά την προσαγωγή της νεαρής γυναίκας στο ΑΤ Εξαρχείων.

Η αλήθεια είναι πως έχουν ξαναγίνει επιθέσεις στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη, αλλά η επίθεση από πιτ μπουλ είναι κάτι ανεπανάληπτο. Σε κάθε περίπτωση, ελπίζουμε τα σκυλιά να είναι καλά στην υγεία τους.

(πηγή)

 

Best of internet