Quantcast
THE STREAM

Η στιγμή που η Σκάρλετ Γιοχάνσον μαθαίνει ότι ο Ευκλείδης Τσακαλώτος θέλει να την βγάλει έξω για ένα κοκτέιλ (VIDEO)

Μάλλον καλά είναι τα νέα για τον γυπαετό Ευκλείδη Τσακαλώτο


LUBEN CREW · 24 Μαρτίου 2017

O ευσεβής πόθος που εξέφρασε ο Υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, τελικά πέρασε τα ελληνικά σύνορα και έφτασε στα αυτιά της Σκάρλετ Γιόχανσον. Για όσους αυτή η πρόταση δε βγάζει κανένα νόημα, να θυμίσουμε ότι ο Ευκλείδης ο Τσακαλώτος, μιλώντας στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής και κατηγορώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη για λανθασμένους ισχυρισμούς, ανέφερε:

Όντως ο κ.Μητσοτάκης έχει πει 2% όπως κι εγώ θα ήθελα να βγω για cocktail με την Scarlett Johansson. Να με συμπαθάτε. Πολλά πράγματα μπορεί να θέλουμε στη ζωή. Μπορείτε να μου εγγυηθείτε ότι στη συνάντηση με την Μέρκελ ζήτησε εκεί 2% ΑΕΠ; Να ρωτήσω τη Δευτέρα τον Σόιμπλε αν συμφώνησε με τον κ.Μητσοτάκη 2%

 

Στη συνέχεια πέρασαν λίγες μέρες χωρίς καμία εξέλιξη, ή απάντηση από την Σκάρλετ Γιόχανσον, μέχρι που ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος φιλοτιμήθηκε να ενημερώσει τη διάσημη ηθοποιό ότι το όνομά της αναφέρθηκε στη Βουλή των Ελλήνων και ό,τι ο Υπουργός Οικονομικών της χώρας μας την ανέφερε ως το ιδεατό παράδειγμα της ανέφικτης και ανεκπλήρωτης επιθυμίας:

 

Η ίδια φαίνεται να ένιωσε κάπως άβολα που την έπιασαν στο στόμα της οι Έλληνες πολιτικοί, αλλά σχολίασε ότι όλο αυτό της φαίνεται αστείο.

Μου φαίνεται πολύ αστείο. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα γινόμουν θέμα συζήτησης στη Βουλή των Ελλήνων, αλλά έγινε κι αυτό! Βρέθηκα κι εκεί. Πρέπει να καταγραφεί και αυτό κάπου.

Μάλλον καλά είναι τα νέα για τον γυπαετό Ευκλείδη Τσακαλώτο, αφού η Σκάρλετ ζήτησε να καταγραφεί κάπου το περιστατικό.

Best of internet