Quantcast
THE STREAM

Στην φυλακή ο Αρτέμης Σώρρας: Καταδικάστηκε σε 8 χρονια φυλακή χωρίς αναστολή

Το πάθος για την λευτεριά είναι δυνατότερο από όλα τα λεφτά


Τσαγκ · 17 Μαρτίου 2017

Σε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών χωρίς αναστολή καταδικάστηκαν ερήμην από δικαστήριο της Πάτρας ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός με την κατηγορία της υπεξαίρεσης χρημάτων σε βαθμό κακουργήματος. Έκτος από την κάθειρξη το ζευγάρι καταδικαστηκε και σε 5ετη στέρηση πολίτικων δικαιωμάτων.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, υπάρχει ένταλμα σύλληψης του καθώς ακόμα και αν κάνουν έφεση η ποινή δεν έχει ανασταλτικό χαρακτήρα.

Σύμφωνα με το site Patrastimes.gr:

O Πατρινός “σωτήρας της χωράς” καταδικάστηκε μετά τη μήνυση που είχε υποβληθεί σε βάρος του από πρώην συνεργάτη του, ότι έκλεψε 100.000 ευρώ την περίοδο που συνεργάζονταν στην επιχείρηση με τους παιδότοπους, καθώς και ο κουμπάρος του ο οποίος του είχε δώσει να πουλήσει το πολυτελέστατο αυτοκίνητο του και ο Σώρρα τότε του έδωσε ληγμένα δηνάρια από το Κουβέιτ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η απόφαση έχει μη ανασταλτικό χαρακτήρα και οι δύο κατηγορούμενοι θα οδηγηθούν στη φυλακή.

Ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του σήμερα δεν παρευρέθηκαν στο δικαστήριο και εκπροσωπήθηκαν τον δικηγόρο τους. Έτσι, μετά την καταδικαστική απόφαση, αναζητούνται για να οδηγηθούν στη φυλακή.

Ελπίζουμε ο Αρτέμης να χτίσει με τα δις του την δικιά του φυλακή όπως έκανε και ο Πάμπλο Εσκομπάρ στην Κολομβία για να μπορέσει να δουλέψει από εκει με ηρεμία το σχέδιο για την σωτηρία της Ελλάδας και στον ελεύθερο του χρόνο να κατασκευάσει και κανέναν πυραυλοκινητήρα για την NASA.

 

 

Best of internet