Quantcast
THE STREAM

Bόλος: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κάνει τον Κασιδιάρη να παρατήσει συνέντευξη και να φύγει βιαστικά (VIDEO)

Βάλανε και κάτι κράνη και ρόπαλα για να μην ξεχάσουμε τι είναι ακριβώς


LUBEN CREW · 10 Μαρτίου 2017

Άρον άρον διακόπηκε η συνέντευξη που έδινε στο στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού «Άστρα» του Βόλου, στο δημοσιογράφο του σταθμού, Δημήτρη Μαρέδη πιο συγκεκριμένα ο Ηλίας Κασιδιάρης συνοδεία του Παναγιώτη Ηλιόπουλου και διαφόρων άλλων τσιρακίων τους. Η παρουσία 20 περίπου αντιεξουσιαστών που συγκεντρώθηκαν σε πλαϊνό δρόμο για να φωνάξουν συνθήματα ενάντια σε Χρυσή Αυγή, Μιχαλολιάκο, ΜΑΤ κτλ αρκούσε για να διακοπεί οριστικά η κουβέντα και να φύγει μάλλον βιαστικά ο Κασιδιάρης.

Οι Χρυσαυγίτες φαίνεται να έκαναν ή να θέλαν να δείξουν ότι κάνουν μια απόπειρα για σύγκρουση με τους συγκεντρωμένους απέξω, καθώς εμφανίστηκαν ομαδικά στο επίπεδο του δρόμου με κράνη και ρόπαλα. Αντίθετα, ο παρών αστυνομικός διευθυντής τους υπέδειξε να την κάνουν από το χώρο και αυτοί μπήκαν στα αμάξια και έφυγαν χωρίς πολλά πολλά, γύρω στις 4.15.

Οι νεοναζί στη συνέχεια έχουν σκοπό να επισκεφθούν τη Λάρισα, μια επίσκεψη η οποία θα γίνει δεκτή με κάτι λιγότερο από ενθουσιασμό καθώς πλειάδα φορέων έχουν ανακοινώσει την διάθεση τους να μην δουν τους Κασιδιάρηδες, με αποκορύφωμα την ανακοίνωση του δήμου Λαρισαίων που χαρακτηρίζει τον ομιλητή του Βόλου «ανεπιθύμητο» στη Λάρισα. Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του Δήμου σημειώνει:

«Σε μια πόλη που έχει θρηνήσει εκατοντάδες θύματα από τη δράση των Ναζί και των συνεργατών τους, στη Λάρισα του Μίμη Μπουκουβάλα και του Αντώνη Βρατσάνου, δεν υπάρχει χώρος για τους κήρυκες του φασισμού»

Tαυτόχρονα, οργανώσεις της Αριστεράς αλλά και αναρχικοί έχουν ανακοινώσει συγκεντρώσεις στην πλατεία Αβέρωφ που βρίσκεται δίπλα στο ξενοδοχείο που θα γίνει η ομιλία, με σκοπό να την ακυρώσουν. Οι συγκεντρώσεις θα γίνουν αύριο Σάββατο στις 6 το απόγευμα.

 

 

Best of internet