Quantcast
THE STREAM

Με μαγκούρες και μπανάνες έκαναν ντου οι Κρητικοί αγρότες στα ΜΑΤ έξω από το Υπουργείο Ανάπτυξης (VIDEO)

Οι αγρότες θα πραγματοποιήσουν πορεία προς τη Βουλή


LUBEN CREW · 8 Μαρτίου 2017

Σχεδόν επετειακή είναι η απόβαση των Κρητικών Αγροτών στην Αθήνα, ένα χρόνο μετά τα περσινά θεαματικά επεισόδια. Οι αγρότες έφθασαν στο λιμάνι του Πειραιά τα ξημερώματα προκειμένου να πραγματοποιήσουν το συλλαλητήριο, με βασικά αιτήματα το φορολογικό, το ασφαλιστικό αλλά και το ζήτημα των τιμών των αγροτικών προϊόντων και συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Βάθης έξω από το Υπουργείο Ανάπτυξης όπου και σημειώθηκαν και αυτή τη φορά θεαματικά επεισόδια με φλεγόμενους κάδους σκουπιδιών και επιθέσεις με ξύλινες μαγκούρες (και μπανάνες) στις κλούβες των ΜΑΤ.

Οι αγρότες της Κρήτης συγκεντρώθηκαν έξω από του Υπουργείο Ανάπτυξης ζητώντας από την κυβέρνηση τη λήψη μέτρων για τη στήριξη του αγροτικού τομέα. Όταν πληροφορήθηκαν ότι δεν θα επιτραπεί σε πολυπληθή αντιπροσωπεία τους να εισέλθει στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για να συναντηθεί με τον υπουργό, κάποιοι αγρότες προσπάθησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό, και τα ΜΑΤ έκαναν χρήση χημικών. Τότε αγρότες επιτέθηκαν σε κλούβες της αστυνομίας και έσπασαν τα τζάμια με τις ξύλινες γκλίτσες.

Κατά διαστήματα σημειώνονται συμπλοκές μεταξύ ΜΑΤ και αγροτών, καθώς και κυνηγητό στους γύρω δρόμους. Λόγω του συλλαλητηρίου κλειστοί είναι όλοι οι δρόμοι που βρίσκονται γύρω από την πλατεία Βάθη. Οι αγρότες προετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν το μεσημέρι πορεία προς τη Βουλή. Nα σημειώσουμε ότι ο περιβόητος σέξι αγρότης δίνει πάλι το παρόν.

 

HE’S BACK AND HE’S PISSED OFF

Best of internet