Quantcast
THE STREAM

Το Ποτάμι βγάζει καινούρια σειρά από βιντεάκια για τα 3 χρόνια του και προφανώς δεν απογοητεύει

Στο στόχαστρο ο «Ψεκασμένος», ο Ξερόλας, ο Δραχμιστής και μερικοί ακόμα από τους 17.560 τύπους ανθρώπων που δε γουστάρουν το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη


President Creed · 7 Μαρτίου 2017

Τρομερή έμπνευση έχει το Ποτάμι του Σταύρου του Θεοδωράκη, μιας και το κόμμα του κλείνει τα 3 ολόκληρα χρόνια και το γιορτάζει στο Acro, το μπουζουξίδικο στο οποίο είχε κάνει τις επιτυχημένες προεκλογικές του συγκεντρώσεις και ο Βαγγέλας ο Μεϊμαράκης.

Τρία χρόνια Το Ποτάμι ρέει στην πολιτική σκηνή παρασύροντας μαζί του κάθε λογής σκουπίδι και φελλό που επιπλέει στα γλυφά νερά του, οπότε αξίζει βαρβάτο εορτασμό. Μάλιστα τον εορτασμό προβλέπεται να προϋπαντήσει επικοινωνιακά μια σειρά από βίντεο, με τα οποία, το κόμμα του Σταύρου του Θεοδωράκη θέλει να μας τονίσει ότι απέχει από ιδεολογίες που ανήκουν σε αμόρφωτους πλεμπαίους και ότι όσοι το κατηγορούν είναι ταγάρια.

Κάπως έτσι εμφανίστηκε στο youtube αυτό το σποτάκι στο οποίο ένας χίπστερ Ποταμίσιος με τατουάζ hello kitty και περίτεχνα πουκάμισα και τισερτ παριστάνει τον ψεκασμένο που κατηγορεί το ποτάμι για τους αεροψεκασμούς. Έτσι το κόμμα του Σταύρου ποντάρει να φανεί μεν η γελοιότητα και η γραφικότητα των ψεκασμένων, αλλά τελικά μάλλον αναδεικνύεται εξαιρετικά και η γραφικότητα των ίδιων των Ποταμίσιων σε αυτό το εξαιρετικά άβολο βίντεο των 40 δευτερολέπτων:

Τραγιάσκα, ελιές θρούμπες, κιτς καδράκι και ένα ταγάρι είναι τα props που θεωρούν ως γραφικά οι ποταμίσιοι και τα εναπόθεσαν όλο προσοχή στο κάδρο, τα οποία έρχονται και δένουν υπέροχα με τα ρούχα, τα τατού χελόου κίττυ και τις αμήχανες υποκριτικές ικανότητες του ποταμίσιου πρωταγωνιστή.

Όπως διαβάζουμε εδώ, μετά τον “ψεκασμένο”, σειρά θα πάρουν τις επόμενες μέρες ο Ξερόλας, η πολιτικάντισσα, ο διεφθαρμένος, και ο δραχμιστής. Περιμένουμε με αγωνία να δούμε το χιουμοράκι του Ποταμιού στα επόμενα βίντεο που θα ακολουθήσουν μέχρι τη μεγάλη γιορτή του Σαββάτου.

Best of internet