Quantcast
THE STREAM

Πλέον με μόλις 100 ευρώ μπορείς να μάθεις ρητορική από το μετρ του είδους, Άδωνι Γεωργιάδη

Η ρητορική είναι για πρίγκηπες


LUBEN CREW · 3 Μαρτίου 2017

Θέλατε από πάντα να γίνετε ρήτορας αλλά δεν ψηνόσασταν να μασήσετε χαλίκι σαν τον αρχαίο μας πρόγονο το Δημοσθένη; Είχατε πάντα το όνειρο να μιλήσετε μπροστά σε χιλιάδες; Γουστάρετε έστω απλά τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη;

Αν κάτι από όλα αυτά ισχύει, τότε ήρθε η ευκαιρία σας. Η “Ελληνική Αγωγή” του κ. Γεωργιάδη διοργανώνει σεμινάριο ρητορικής με τον Μπουμπούκο στην Πάτρα στις 4 και 5 Μαρτίου και στην Αθήνα 18 και 19. Όπως αναφέρεται και στο event της εκδήλωσης:

Η επιτυχημένη σειρά των σεμιναρίων Ρητορικής Τέχνης με τον Άδωνι Γεωργιάδη επιστρέφει στην Αθήνα. Με απλό και κατανοητό τρόπο, ο Άδωνις Γεωργιάδης σας μεταδίδει τρόπους και μεθόδους βελτίωσης του δημόσιου λόγου σας. Το σεμινάριο είναι διαδραστικό, ουσιαστικό και ευχάριστο. Δείτε τα στιγμιότυπα που έχουμε αναρτήσει στη σελίδας μας για να πάρετε μία ιδέα και παρακολουθήστε τις εντυπώσεις των συμμετεχόντων έως τώρα.
Και τις δύο ημέρες, το σεμινάριο θα ξεκινήσει στις 18:00 και θα τελειώσει γύρω στις 22:00 το Σάββατο και γύρω στις 21:30 την Κυριακή.

Όπως διαβάσαμε εδώ, η εγγραφή (δυστυχώς πήραμε τηλ. στο πολιτικό γραφείο του ίδιου του κ. Γεωργιάδη και δε μας το σήκωσε κανείς) ανέρχεται στα 100 ευρώ. Φυσικά αν δεν ψήνεστε να δώσετε 100 ευρώ μπορείτε να μασήσετε χαλίκια που είναι τζάμπα, άμα γουστάρετε.

Αν θέλετε να πάρετε μια γεύση από το σεμινάριο, υπάρχει αυτό:

Εμείς θα ψηνόμασταν να ακούσουμε κάτι τέτοιο:

Best of internet