Quantcast
THE STREAM

Παιδική ομάδα μπάσκετ από το Άργος ντύθηκε Γιάννης Αντετοκούνμπο για τις Απόκριες (PHOTOS)

Προς τιμήν του, αλλά σε στυλ παλιού ελληνικού κινηματογράφου


LUBEN CREW · 3 Μαρτίου 2017

Mια (τουλάχιστον) ενδιαφέρουσα ιδέα είχανε στη διοίκηση του Αργειακoύ Έσπερου, ακαδημίας μπάσκετ από την πόλη του Άργους για τη γιορτή των Αποκριών. Προφανώς το έκαναν με καλό σκοπό, αλλά τα καλύτερα σουρεάλ σκηνικά γίνονται με καλό σκοπό.

Θέλοντας λοιπόν να τιμήσουν τον παιχταρά Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον αθλητή που έκανε τη διαδρομή Σεπόλια – Milwaukee με αρκετή επιτυχία ώστε στις ΗΠΑ να αναφέρονται σε αυτόν ως Greek Freak, αποφάσισαν να ντύσουν τους μαθητές της Ακαδημίας Γιάννη Αντετοκούνμπο. Και το έκαναν με τον παλιό τρόπο, όπως έβαφαν το Βουτσά μαύρο στις ελληνικές ταινίες:

Οι ίδιοι είχαν να πουν το εξής στο ποστ στη σελίδα τους στο facebook:

Τα wannabe Greek Freaks είναι εδώ!

Οι αθλητές μας ενθουσιάσαν τα πλήθη με την εμφάνισή τους στο Αργείτικο Καρναβάλι ντυμένοι ως Greek Freaks, στέλνοντας και ένα μήνυμα υποστήριξης και περιφάνειας προς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!
Διασκέδασαν με την ψυχή τους και -έστω για μία και μοναδική φορά- έκαναν πράξη αυτό που λέμε για τους παίχτες-εγωιστές: “θέλει ο καθένας μια μπάλα μόνος του!”

Υ.Γ. Για κάποιους παίχτες & προπονητές που νομίζουν ότι γλύτωσαν από το ρεζιλίκι, να πω ότι ακολουθούν παρασκηνιακές φωτό….

To θέαμα ήταν το εξής:

Αν μη τι άλλο το έκαναν για καλό σκοπό.

 

Best of internet