Quantcast
THE STREAM

Aφού τερμάτισε το εκπρόσωπος τάφου, η Άννα Παναγιωταρέα προσπαθεί να κάνει καριέρα και στο διάστημα (PHOTO)

Xαλαρό τσατάρισμα με αστροναύτες είναι η φάση


LUBEN CREW · 1 Μαρτίου 2017

Eίναι λογικό α) αφενός οι αστροναύτες να νιώθουν μοναξιά εκεί ψηλά που βρίσκονται, τόσους μήνες απομόνωση σε τροχιά στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό μέχρι να τους αλλάξουν και β) αφετέρου πολύς κόσμος να ψήνεται να πει μια κουβέντα με τους αστροναύτες όταν αυτοί επικοινωνούν με τα εγκόσμια με τη χρήση των social media, για να βοηθήσει την κατάσταση και να μοιραστεί με ένα τρόπο τη θέα που μόνο αυτοί απολαμβάνουν. Καλά δεν τα λέμε;

Καμία έκπληξη λοιπόν, το ότι όταν ο Αμερικανός αστροναύτης της NASA Shane Kimbrough (ο οποίος εκτός από Twitter έχει και Instagram) αποφάσισε να κάνει tribute στη χώρα μας ανήμερα Καθαρά Δευτέρα ανεβάζοντας φωτογραφίες από την Αθήνα, μια άξια Ελληνίδα του απάντησε στο Twitter. Η οποία δεν ήταν άλλη από την πρώην εκπρόσωπο επικοινωνίας της ΝΔ (και πρωταγωνίστρια στο επικοινωνιακό τσίρκο της Αμφίπολης), Άννα Παναγιωταρέα:

Σε μία έκρηξη ελληνικής φιλοξενίας, η κ. Παναγιωταρέα τον προσκάλεσε να τον δούμε κι από κοντά. Δεν είναι καθόλου απίθανο η αντιπολίτευση να προσπαθεί να κάνει τη ρελάνς στη Διαστημική Υπηρεσία του Νίκου Παππά, αλλά σε κάθε περίπτωση, αυτό θα μας μείνει ως ανεκτίμητο:

Best of internet