Quantcast
THE STREAM

H λύση για την οδική ασφάλεια ίσως να κρύβεται στην τακτική της Βρετανικής τροχαίας

Ένας Χανιώτης περιγράφει στο facebook την εναλλακτική αντί προστίμου που του έδωσε η τροχαία της Αγγλίας


LUBEN CREW · 28 Φεβρουαρίου 2017

Έχει φουντώσει η συζήτηση σχετικά με την οδηγική ασφάλεια, αγαπητοί φίλοι, μετά το τραγικό δυστύχημα του Σαββάτου το οποίο ακόμα θα συζητείται σε κάποιο πάνελ εάν ανοίξετε την τηλεόραση. Αυτό το τροχαίο που καταγράφηκε στην κάμερα ασφαλείας έχει ξεκινήσει ένας πανικός μια συζήτηση από όσους γνωρίζουν το θέμα και από όσους δεν γνωρίζουν. Σε αυτή την καθ’ όλα έντονη και συχνά υπερ-δραματική συζήτηση σχετικά με το πόσο μαλάκας είναι ο Έλληνας οδηγός, υπάρχουν και μερικές φωνές οι οποίες ασχολούνται με το πως μπορεί να ελαττωθεί η μαλακία που δέρνει τον Έλληνα οδηγό.

Όπως αναφέρει στο status του ο Χανιώτης Μανώλης Ροδιτάκης, ο οποίος ζει με την οικογένειά του στο Ηνωμένο Βασίλειο, πριν από λίγους μήνες έφαγε μια κλήση για υπερβολική ταχύτητα στη Βρετανία, και η αστυνομία, πέραν του χρηματικού προστίμου, του έδωσε την εναλλακτική επιλογή να παρακολουθήσει ένα μάθημα οδικής ασφάλειας σχετικό με την υπερβολική ταχύτητα:

Εντωμεταξύ δεν έχει περάσει ούτε μήνας απ’ όταν ανακοινώθηκε επικείμενη μείωση των προστίμων για τις παραβιάσεις του Κ.Ο.Κ. στην Ελλάδα.

Best of internet