Quantcast
THE STREAM

Ο καθηγητής ασφαλούς οδήγησης Τάσος Ιαβέρης δήλωσε ότι είμαστε “ο χειρότερος λαός στον πλανήτη” (VIDEO)

Μετά το περιβόητο τροχαίο, ο Ιαβέρης επιβεβαίωσε αυτό που πολλοί υποψιαζόμασταν


LUBEN CREW · 28 Φεβρουαρίου 2017

Highly Televised ήταν το προχτεσινό τροχαίο ατύχημα επί της Εθνικής Οδού στο ύψος της Θήβας. Με αφορμή αυτό το περιβόητο τροχαίο δυστύχημα, ο καθηγητής ασφαλούς οδήγησης και οδηγός αγώνων, Τάσος Ιαβέρης, έκανε μερικές δηλώσεις σχετικά με την οδηγική παιδεία των συνανθρώπων μας και όπως καταλαβαίνετε δεν είχε να πει και τα καλύτερα πράγματα για τους οδηγούς εκεί έξω.

Συγκεκριμένα, ο Ιαβέρης δήλωσε ότι είμαστε ο χειρότερος λαός στον πλανήτη:

Κανείς δεν φοβάται ότι με το να ανοίγει την πόρτα από το σπίτι του μπορεί να μην ξαναγυρίσει. Γι’ αυτό λέω ότι έχουμε χάσει την αυτοεκτίμησή μας. Τι σημαίνει αυτό; Να καταλάβει ο καθένας μας πόσο σημαντικοί και πόσο ανεκτίμητοι, πόσο αναντικατάστατοι είμαστε για τους ανθρώπους που μας περιμένουν στο σπίτι. (…) Είναι θέμα παιδείας, κουλτούρας και πολιτισμού. Ο πολιτισμός ενός λαού αποδεικνύεται στον δρόμο. Είμαστε ο χειρότερος λαός στον πλανήτη.

Στο δελτίο ειδήσεων του STAR μάλιστα, ανέφερε ότι αυτό που συμβαίνει με τα τροχαία ατυχήματα είναι μια γενοκτονία

Έχουμε μια γενοκτονία στους ελληνικούς δρόμους. Πεθαίνουν νέα παιδιά και γονείς πηγαίνουν πίσω από φέρετρα και παππούδες δεν βλέπουν ποτέ εγγονάκια.

Μάλιστα όταν ερωτήθηκε για το ποιος θεωρεί ότι ήταν ο βασικός λόγος που οδήγησε σε αυτό το τροχαίο, ο Τάσος Ιαβέρης απάντησε:

Η έλλειψη νου. Δηλαδή η ανοησία. Που σημαίνει ότι δεν έχω το νου να σκεφτώ ότι είμαι σημαντικός και πολύτιμος για την οικογένειά μου και αναπτύσσω υπερβολική ταχύτητα. (…) Η υπερβολική ταχύτητα δεν είναι η αιτία, είναι σύμπτωμα. Η αιτία είναι η ανοησία, η έλλειψη νου και φροντίδας πρόληψης για να ταξιδεύω με ασφάλεια» πρόσθεσε.

Ελάχιστοι θα πέσουν από τα σύννεφα μετά τις δηλώσεις του Τάσου Ιαβέρη, μιας και όλοι υποψιάζονταν ότι οδηγικά τουλάχιστον είμαστε ό,τι χειρότερο έχει πατήσει στον πλανήτη.

Best of internet