Quantcast
THE STREAM

O Φώτης Κουβέλης είναι τόσο σκληρός καριόλης που ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ κι όταν ήταν πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ

«Ψήφισα και θα ξαναψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ»


LUBEN CREW · 23 Φεβρουαρίου 2017

Ασταμάτητη η τεραστιότητα του πιο γκάνγκστα πολιτικού της Ελλάδας, του Φώτη Κουβέλη (δεν πιστεύουμε να υπάρχει καμία αντίρρηση). Αυτή τη φορά, το πρώην μέλος και πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς αποκάλυψε ότι ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ ακόμη και όταν ήταν πρόεδρος του πρώην κομματός του.

Όπως δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό Action, όταν τον ρώτησαν αν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές και με ποιο κόμμα, ο μεγάλος Φώτης έριξε τη βόμβα του:

«Στις προηγούμενες και στις προ-προηγούμενες ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ. Στο δημοψήφισμα ψήφισα όχι. Και θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ» «είναι πολύ καλύτερη από εκείνη των Σαμαρά – Βενιζέλου»

Και συνέχισε ρίχνοντας κι άλλη μία βομβίτσα, αυτή τη φορά εκφράζοντας την προτίμηση του για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έναντι αυτής των Σαμαρά – Βενιζέλου, στην οποία συμμετείχε κιόλας το διάστημα 2012-2013, επειδή είναι τόσο θεός. Λέγοντας λοιπόν πως:

«Eίναι πολύ καλύτερη από εκείνη των Σαμαρά – Βενιζέλου»

Για την ιστορία ο Κουβέλης ήταν πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ μέχρι τον Ιούνιο του 2015 και μέλος της ΔΗΜΑΡ μέχρι τα τέλη του 2015, οπότε και προχώρησε στην δημιουργία της Ενωτικής Κίνησης Ευρωπαϊκής Αριστεράς (ΕΚΙΕΑ), μαζί με άλλα πρώην στελέχη της ΔΗΜΑΡ. Σε κάθε περίπτωση

Best of internet