Quantcast
THE STREAM

Σοκαριστικές αποκαλύψεις: Χορτοφάγοι αναρχικοί ετοιμάζονται να καταστρέψουν τη φετινή Τσικνοπέμπτη

Θα σας πάρουν τη γαρδούμπα από το στόμα


THE NEWSROOM · 16 Φεβρουαρίου 2017

tsikn

Παρατήστε ότι πηρούνια, μαχαίρια, αλάτια, λάδια, κοκορέτσια, γαρδούμπες, σπληνάντερα και γενικά ό,τι άλλο κρατάτε στα χέρια σας καθώς προετοιμάζεστε για μία από τις πλέον αντιπροσωπευτικές, αν όχι την πιο αντιπροσωπευτική γιορτή αυτής της χώρας: Την Τσικνοπέμπτη. Εκτός φυσικά κι αν είστε χορτοφάγος ή vegan, oπότε σήμερα παίρνετε και την εκδίκησή σας.

Τι έχει συμβεί όμως; Τη σοκαριστική αποκάλυψει, κάνει το περιοδικό Κυνηγετικά Νέα στο υπ’αριθμόν 186 φύλλο του το οποίο κυκλοφόρησε χτες.

Exofilo 180:Layout 1.qxd

Στις μέσα σελίδες του τεύχους, είναι και που μαθαίνουμε για τον επερχόμενο τρόμο. Κάποιοι έχουν άσχημα νέα για μερικούς εκεί έξω που ετοιμάζονται να το ρίξουν στη σπαλομπριζόλα μέχρι θανάτου:

16797950_575749445960835_4156147022870329610_o

Σας την έχουν στημένη εκεί που θα είστε με το πιρούνι στο χέρι αυτή την Τσικνοπέμπτη αγαπητές φίλες και φίλοι, ενώ πρόκειται για την ίδια ομάδα που είχε κάνει επιθέσεις με σπρέι σε ψαράδικα και χασάπικα τα Χριστούγεννα, οπότε μιλάμε για μια δύναμη κρούσης με βαρύ ιστορικό. Παραθέτουμε αποσπάσματα από την προκήρυξη – ανάληψη ευθύνης που είχαν δημοσιοποιήσει τότε στο Indymedia:

Οι περαστικοί άνδρες γυναίκες παιδιά έχουν καταντήσει θεατές μακάβριων εικόνων που τις αντιμετωπίζουν ως φυσικές, εξοικειωμένοι με τις εικόνες της φρίκης δεν αντιλαμβάνονται καν το μέγεθος της αλλοτρίωσης που δηλώνει η αδιαφορία τους.

Δεν διασαλεύεται η τάξη της ζωής τους από τα δολοφονημένα μωρά γουρουνάκια, δεν απειλείται το μικροαστικό τους βόλεμα από το αίμα των αθώων μοσχαριών, δεν απειλεί τους ίδιους το μαχαίρι του δήμιου, δεν ξεσπλαχνίζει τα παιδιά τους του σφαγέα η μάχαιρα.

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΒΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΦΑΓΕΙΑ

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Αντισπισιστ@ Αναρχικ@ Αθήνα

Δυστυχώς εκεί που άλλοτε υπήρχε το κρυφό σχολειό (εντάξει, δεν υπήρχε), μάλλον οδεύουμε προς εποχές κρυφής χασαποταβέρνας.

Best of internet