Quantcast
THE STREAM

Ενημερωθήκαμε από το Μητροπολίτη Αιτωλίας για το τι γίνεται στα ΜΑΣΚΕ ΠΑΡΤΥ στο Μεσολόγγι και μας έψησε τρελά η φάση

Η ομιλία εγινε στα πλαίσια της εκδήλωσης “Μορφές αγίων στο σύγχρονο χειρουργικό τραπέζι”


Τσαγκ · 14 Φεβρουαρίου 2017

kosmas-640x336

Την Κυριακή που μας πέρασε, σε συνάντηση της σχολής Γονέων στο Μεσολόγγι, μίλησε ο διακεκριμενος επιστήμονας της ιατρικής κ.Παναγιώτης Δημακάκος, ομότιμος Καθηγητής Αγγειοχειρουργικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με θέμα: «Μορφές αγίων στο σύγχρονο χειρουργικό τραπέζι».

Μετά την ομιλία του Αγιοχειρούργου, μίλησε ο καλεσμένος Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς λέγοντας τα εξής:

“Σε καιρούς που ο Χριστός πολεμιέται από ανθρώπους τελείως ημιμαθείς που έχουν παντελή άγνοια στα θέματα της πίστεως και δυστυχώς επηρεάζουν κάποιους Χριστιανούς, είναι σπουδαίο ένας καθηγητής να καταθέτει τέτοιες μαρτυρίες και να μιλάει για θαύματα που συμβαίνουν μέσα στα χειρουργεία, γεγονότα που δείχνουν πως οι άγιοι είναι κοντά μας, είναι μαζί μας και μας βοηθούν.”

Ο Σεβασμιότατος Ποιμενάρχης όμως δεν έμεινε μόνο στην συμμετοχή των αγίων στα χειρουργεία, άλλα,λόγω των ημερών, ξεσπάθωσε και κατά των σατανικών εκδηλώσεων που ετοιμάζει η “Ιερά Πόλις του Μεσολογγίου”, τα “γνωστά καρναβάλια” όπως χαρακτηριστικά είπε.

 “Δεν ξέρω ποιός τα οργανώνει, αλλά είδα κάτι πολύ-πολύ άσχημα και βρώμικα. Κάποια ΜΑΣΚΕ ΠΑΡΤΥ και άλλες βραδυνές εκδηλώσεις!

Δεν είναι απλά πράγματα αυτά αγαπητοί. Μην επαίρεται το Μεσολόγγι ότι κάνει καρναβάλι. Είναι ντροπή για το Μεσολόγγι να κάνει καρναβάλι. Είναι ντροπή, δεν είναι αυτά έπαινος. Δεν είναι άξια θαυμασμού η τιμής τέτοιες εκδηλώσεις.

Σας καλώ, αγαπητοί, να φυλάξουμε τα παιδιά μας. Ας κάνουμε μια σταυροφορία. Ας το πούμε παντού. Τι θα πει ΜΑΣΚΕ ΠΑΡΤΥ και ΠΙΖΑΜΑ ΠΑΡΤΥ και άλλα είδη καρναβαλιού, στο Μεσολόγγι;! Καταλαβαίνουμε τι γίνεται μέσα σ’ αυτές τις καρναβαλικές συνάξεις, κατά τις βραδυνές και μεταμεσονύχτιες ώρες που διοργανώνονται;  Αν γνωρίζατε, που δεν μπορείτε να ξέρετε, τι ακούμε εμείς οι πνευματικοί μετά από αυτά τα ΠΑΡΤΥ, δεν θα είχατε ησυχία! Δεν θα έμεναν τότε ήσυχοι οι γονείς στο σπίτι τους!

Παρακαλώ ας κάνουμε αγώνα. Ας το πούμε παντού. Όλοι μας να διακηρύξουμε την αλήθεια, ώστε να σταματήσουν αυτές οι άθλιες καρναβαλικές εκδηλώσεις. Είναι φθορά μεγάλη. Θα οργισθεί ο Θεός. Που πάμε τελικά; Πήραμε πολύ τον κατήφορο…

Παρακαλώ βοηθήστε! Κάντε ο,τι μπορεί ο καθένας. Τουλάχιστον όπου γνωρίζει ο καθένας, όπου επηρεάζετε, ας μιλήσετε για την αλήθεια. Διαφυλάξτε τα παιδιά σας. Μην αφήνετε να επισκεφθούν τέτοιου είδους εκδηλώσεις!”

0712

Από ό,τι καταλάβαμε από τα λεγόμενα του Ποιμενάρχη, στο Μεσολόγγι την περίοδο του καρναβαλιού, γίνονται τα Σόδομα και τα Γόμορα και φυσικά έχουμε ψηθεί τρελά.

πηγή

πηγή

Best of internet