Quantcast
THE STREAM

Τουρίστρια στην Βραζιλία τραβάει με την βία από την θάλασσα καρχαριάκι για σέλφι και παίρνει αυτό που της αξίζει (VIDEO)

Και δάγκωμα και βαρβάτο πρόστιμο, δεν την χάλασε


Τσαγκ · 9 Φεβρουαρίου 2017

WOMAN-WHO-TOOK-SELFIE-WITH-SHARK-CHARGED

Ένα από τα σημάδια που δείχνουν ότι  η ανθρωπότητα βαδίζει σίγουρα προς τον λάθος δρόμο, είναι τα καθυστερημένα πράγματα που κάνουν διάφοροι για την τέλεια φωτογραφία στα social media.

WOMAN-WHO-TOOK-SELFIE-WITH-SHARK-CHARGED (1)

Αυτή την φορά το κοντέρ της ηλιθιότητας, έσπασε μια κυρία στην Βραζιλία. Την Δευτέρα που μας πέρασε και ενώ η πρωταγωνίστρια της ιστορίας μας, έκανε διακοπές με τον σύζυγο της στο νησί Fernando de Noronha, αντίκρισε στην παράλια ένα μικρο Κίτρινο Καρχαρία. Η τέλεια ευκαιρία για μια φωτογραφία με το ζωντανό, φαίνεται να σκέφτηκε η Βραζιλιανά και άρπαξε το μικρο καρχαρία μέσα από το νερό, με σκοπό να την βγάλει φωτογραφία μαζί του, ο άντρας της. Όπως ήταν φυσικό ο καρχαρίας αμύνθηκε και την δάγκωσε στα δάχτυλα. Το δάγκωμα ήταν τόσο δυνατό που χρειάστηκε να ανοίξουν με δυσκολία τα σαγόνια του μικρού καρχαρία και η δαγκωμένη να κάνει τέσσερα ράμματα στο χέρι.

Οι Κίτρινοι Καρχαρίες, είναι είδος προς εξαφάνιση και η παρενόχληση τους τιμωρείται με πρόστιμο έως και 1600 δολάρια. Η περιοχή όμως που συνέβη το γεγονός είναι και προστατευόμενη περιοχή του νησιού οπότε το πρόστιμο μου θα πληρώσει το ζευγάρι, φωτογράφος και μοντέλο θα είναι από 3.200 δολαριάκια έκαστος. Δεν τους χάλασε.

 

 

Best of internet