Quantcast
THE STREAM

Θέλημα Θεού: Η ΕΛ.ΑΣ. δε μπορεί να βγάλει τις νέες ταυτότητες που θα μας κάνουν σκλάβους της νέας τάξης πραγμάτων

Δεν παίζει φράγκο ούτε για να μας τσιπάρουν


Τσαγκ · 8 Φεβρουαρίου 2017

toskas-nees-tautotites-gia-olous-sta-10--to-kostos.w_hr

 

 

Πρόβλημα έχει δημιουργηθεί στην ΕΛ.ΑΣ με την έκδοση των νέων ταυτοτήτων που φέρουν το χάραγμα του Αντίχριστου. Οι νέες ταυτότητες  θα είναι τύπου πιστωτικής κάρτας και θα διαθέτουν ΤΟ τσιπάκι με τα βιομετρικά μας χαρακτηριστικά (δακτυλικό αποτύπωμα και φωτογραφία για αρχή).

Το θέμα της έκδοσης τους, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έχει κολλήσει για τα καλά. Η ΕΛ.ΑΣ έφτιαξε δυο επιτροπές για να εξετάσουν τις τεχνικές προδιαγραφές για τις νέες ταυτότητες και αποφάνθηκαν για το κόστος τους και τι θα χρειαστεί για να βγουν στην κυκλοφορία, ήδη από το καλοκαίρι. Το πόρισμα τους παραμένει ακόμα στα συρτάρια των αρμοδίων υπηρεσιών και δεν έχει κατατεθεί ακόμα από την κυβέρνηση στην βουλή.

digma

Το όλο ζήτημα δεν προχωράει γιατί, δεν υπάρχει φράγκο. Tο κόστος της αντικατάστασης των παλαιών με τις νέες ταυτότητες ανέρχεται στα 80 εκατομμύρια ευρώ, χρήματα που είναι αδύνατο να διατεθούν την συγκεκριμένη περίοδο, εκτός βέβαια, και αν το κόστος μετακυλιστεί στους πολίτες και πρέπει να πλερώκεις 10 ευρώ για να πάρεις το 666 τη νέα ταυτότητα, κάτι που η κυβέρνηση και το υπουργείο Εσωτερικών δεν θελουν, και ψάχνουν για ισοδύναμα.

θα μου πείτε και γιατί υπό αυτές τις συνθήκες μας κοφτεί να βγει η νέα ταυτότητα με τα βιομετρικά; Ο βασικός λόγος σύμφωνα με τα δημοσιεύματα είναι γιατί οι Αμερικάνοι απειλούν ότι σε περίπτωση που μέχρι τον Απρίλιο του 2017 δεν έχει μπει η νέα ταυτότητα θα επαναφέρουν την βίζα για τους Έλληνες που ταξιδεύουν στις ΗΠΑ. Το σίγουρα είναι ότι και τώρα να πάει στην βουλή για ψήφισμα η αλλαγή της ταυτότητας, ο διαγωνισμός για το ποιος θα την κατασκευάσει, ενδέχεται να πάρει πάνω από 15 μήνες.

cebfcf87ceb9-cf83cf84ceb9cf82-cebdceadceb5cf82-cf84ceb1cf85cf84cf8ccf84ceb7cf84ceb5cf82-cebaceb1cf81cf84ceadcf82-cf84cebfcf85-cf80cebf

Να σημειωθεί ότι η χώρα μας είναι η μόνη σε όλη την Ευρώπη που αντιστέκεται ακόμα στην Ν.Τ.Π και έχει ακόμα τις old school ταυτότητες που δεν φέρουν τα τσιπάκια του διαόλου.

xristodoulos

 

 

 

 

Best of internet