Quantcast
THE STREAM

Ποτέ δεν είναι αργά: 73χρονη στις ΗΠΑ χωρίζει τον επί 22 χρόνια σύζυγό της γιατί ψήφισε Τραμπ

Μερικά πράγματα δε συγχωρούνται


LUBEN CREW · 7 Φεβρουαρίου 2017

Δύο είναι τα συμπεράσματα από τη συγκεκριμένη υπόθεση. Αφενός, ότι ποτέ δεν είναι αργά και αφετέρου ότι το “grab’em by the pussy” του νέου πλανητάρχου Ντόναλντ Τραμπ δε φαίνεται να δουλεύει τόσο εύκολα.

US President Donald Trump speaks at the beginning of a meeting with lawmakers in the Roosevelt Room of the White House February 2, 2017 in Washington, DC. / AFP / Brendan Smialowski (Photo credit should read BRENDAN SMIALOWSKI/AFP/Getty Images)

Για να πάμε στο ψητό: Η πολιτική που φαίνεται να παίζει ακόμη καθοριστικό ρόλο για την 73χρονη Gayle McCormick, όπως αναφέρει το Reuters, ήταν αυτό που έσπρωξε τα πράγματα στα άκρα. Όταν η ηλικιωμένη έμαθε ότι ο επί 22 χρόνια συζυγός της στις εκλογές του Νοεμβρίου στις ΗΠΑ ψήφισε Ντόναλντ Τραμπ, η Gayle του ζήτησε διαζύγιο.

339687-706517

Στον Independent όπου μίλησε, ξεκαθάρισε πως η ζωή και η πολιτική είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα. Η McCormick χαρακτήρισε τη ζωή της με το συζυγό της καλή, αλλά παρόλαυτα ήταν αισθητή η παρουσία της πολιτικής διαφωνίας, που φαίνονταν και πιο ξεκάθαρα κάθε 4 χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, η 73χρονη είπε το εξής:

 

«Ένιωθα ότι κοροϊδεύω τον εαυτό μου. δεν υπήρχε περίπτωση να έκανα τέτοια υποχώρηση αν ήμουν νεότερη»

Για να το ξεκαθαρίσει ακόμη περισσότερο μιλώντας στον Guardian:

«Ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Μου είναι αδύνατο ακόμη και μετά από 22 χρόνια έγγαμου βίου να ζήσω με έναν άνθρωπο που ψήφισε με τέτοια κριτήρια. Ανακάλυψα έστω και αργά πως αυτά που μας χωρίζουν είναι πολύ περισσότερα από όσα μας ενώνουν»

Με ήσυχη τη συνείδησή της, η Gayle McCormick περιμένει αυτή τη στιγμή να βγει το διαζύγιο.

Best of internet