Quantcast
THE STREAM

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου θα κατέβουν οι αγρότες στην Αθήνα για να μοιράσουν αγάπη στην κυβέρνηση

Κάντε έρωτα όχι πόλεμο


felix · 7 Φεβρουαρίου 2017

ksekina-nea-kariera-o-seksi-kritikos-agrotis-ti-dilwse_4.w_l

Κάποιοι προφανώς αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν την απίστευτη δημοσιότητα του σέξι κρητικού αγρότη πέρσι. Έτσι λοιπόν, σε μια απροσδόκητη σύγκλιση του ερωτικού και του αγροτικού κινήματος, οι αγρότες αποφάσισαν να κατέβουν στην Αθήνα για διαδήλωση στις 14 Φεβρουαρίου, τη μέρα των Ερωτευμένων.

Αγρότες με τα τρακτέρ τους, περνούν από κεντρικούς δρόμους της Λάρισας κορνάροντας και καταλήγοντας στην κεντρική πλατεία της πόλης, την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017. Από το μπλόκο της Νίκαιας την Κυριακή, οι αγρότες με τα τρακτέρ τους θα προχωρήσουν τελικά σε αποκλεισμό και της κοιλάδας των Τεμπών όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας και μέλος της επιτροπής του μπλόκου της Νίκαιας, Ρίζος Μαρούδας, από το βήμα της σημερινής αγροτικής συγκέντρωσης που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Λάρισας. ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΠΕ ΜΠΕ/STR

Οι αγρότες δε θα αγωνιστούν για τα αιτήματά τους μόνο τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου στην Αθήνα. Εκπρόσωποι 35 μπλόκων δήλωσαν σήμερα το μεσημέρι πως θα γίνουν κινητοποιήσεις έξω από υποκαταστήματα του ΕΛΓΑ και του ΟΓΑ, μετά από την πανελλαδική συνάντηση των μπλόκων στη Νίκαια, ενώ θα ζητήσουν και ακρόαση από τους σχετικούς υπουργούς (Αγροτικής ανάπτυξης, Οικονομικών, Εργασίας και Περιβάλλοντος).

agrotes-650_10

Ένας από τους εκπροσώπους των αγροτών, ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας, Βαγγέλης Μπούτας, κατηγόρησε τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Β. Αποστόλου αλλά και την κυβέρνηση πως ψεύδονται, αναφερόμενος σε σχετικές δηλώσεις και τοποθετήσεις ότι το βιωτικό επίπεδο των αγροτών είναι καλύτερο από των υπόλοιπων. Όπως σχολίασε ακριβώς:

«Eλάχιστοι αγρότες πήραν ζεστό χρήμα, ενώ όσοι χρωστούσαν στην εφορία, λόγω της έλλειψης του ακατάσχετου τελικά δεν μπήκαν χρήματα στο βιβλιάριο»

Tα ζητήματα τριβής της κυβέρνησης με τους αγρότες είναι το θέμα του ακατάσχετου λογαριασμού, στο αίτημά τους για αφορολόγητο στα 12.000 ευρώ, αλλά και το αίτημα για κατάργηση των τεκμηρίων διαβίωσης. Ελπίζουμε η ατμόσφαιρα της γιορτής των ερωτευμένων να δώσει τη λύση στην ομολογουμένως δύσκολη κατάσταση.

Best of internet