Quantcast
THE STREAM

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων ευθύνεται για τους σεισμούς στην Τουρκία

Αυτό τουλάχιστον καταλάβαμε από τις δηλώσεις του δημάρχου της Άγκυρας


Τσαγκ · 7 Φεβρουαρίου 2017

mehmet

O δήμαρχος της Άγκυρας, Μελίχ Γκιοκτσέκ αν είχε γεννηθεί στην από δω πλευρά του Αιγαίου, θα μπορούσε άνετα να ανήκει στο δυναμικό των ΑΝΕΛ. Σύμφωνα λοιπόν με τις “αποκαλύψεις”που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter που αριθμεί μαλιστα 3,8 εκατομμύρια followers, οι δυο ισχυροί σεισμοί των τελευταίων δυο ημερών με επίκεντρο την περιοχή κοντά στα Δαρδανέλια, είναι τεχνητοί.

“Έγινε ένα ισχυρός σεισμός στο Cannakale, στην περιοχή υπήρχε ένα πλοιάριο που εξετάζει την σεισμική δραστηριότητα, σκεφτείτε το..”

Έγραψε ο κ. Μελίχ και συνέχισε με απανωτά tweet (φυσικά στα κεφαλαία) που μέσες άκρες έλεγαν ότι κάποιες χώρες δημιουργούν τους σεισμούς μέσω του HAARP ή κάποιας άλλης μυστικής τεχνολογίας, με σκοπό να πλήξουν την οικονομία της Τουρκιάς . Ο δήμαρχος πρότεινε όλα τα πλοία και υποβρύχια που βρίσκονται στην περιοχή πέριξ της Κων/Πολης να τεθούν υπό παρακολούθηση.

Τέλος με ένα tweet του που θα ζήλευε ακόμα και ο αρχισυντάκτης της Ελεύθερης Ώρας, προέβλεψε μεγάλο σεισμό στην Πόλη, τον Αύγουστο.

seismos-lesbos1-1486451082

Ο “περίεργος” δήμαρχος της Άγκυρας μας έχει απασχολήσει ξανά με την ιδιαίτερη αγάπη που τρέφει προς τα ρομπότ και ιδιαίτερα τα τρανσφόρμερς.

Capture11

 

 

 

 

Best of internet