Quantcast
THE STREAM

She’s crazy like a fool: Οι Boney M. θα κλείσουν το φετινό καρναβάλι της Πάτρας

Χαρούμενες Απόκριες να έχουμε το 1978


LUBEN CREW · 6 Φεβρουαρίου 2017

6007801

Επιτέλους: Οι πρωτοετείς φοιτητές οι οποίοι είχαν σαν όνειρο της μέχρι τώρα ζωής τους να περάσουν ένα έξαλλο τριήμερο στο καρναβάλι της Πάτρας μπορούν τώρα να παραληρήσουν από χαρά. Οι θρυλικοί Boney M. ή όποιος έχει ξεμείνει από τη ντίσκο μπάντα με την οποία ο μπαμπάς σας χόρευε με τη μαμά σας, θα εμφανιστούν στην τελετή λήξης του καρναβαλιού.

Lawless-1018x755

Οι φήμες ακούγονταν εδώ και πολύ καιρό αλλά τελικά η συμφωνία έκλεισε. Η τελετή λήξης η οποία θα είναι ο ορισμός του αχαϊκού γκλάμουρ θα γίνει το βράδυ της Κυριακής 26 Φεβρουαρίου,στον μώλο της Αγίου Νικολάου όπου ο καρναβαλικός λαός θα χορέψει με Ράσπουτιν και τα λοιπά χιτς.

Οι γεννημένοι στη Τζαμάικα με βάση τη Γερμανία Boney M. άφησαν εποχή στα late 70s και λόγω του τραγουδιστή Μπόμπι Φάρελ, ο οποίος αποχώρησε το 1981 από το συγκρότημα για να κάνει σόλο καριέρα. Βρέθηκε νεκρός το 2010 κατά τη διάρκεια περιοδείας του στη Ρωσία.

bobby-farrell

Παρόλα αυτά η νεκροζώντανη μπάντα του συνέχισε έκτοτε έχοντας αλλάξει κάμποσα μέλη. Η Πάτρα θα έχει λοιπόν τη χαρά να υποδεχτεί μία από τις ελάχιστες μπάντες που είχαν παίξει στη Σοβιετική Ένωση.

 

Best of internet