Quantcast
THE STREAM

Είδαμε τα ονόματα των καλλιτεχνών που θα παίξουν στην ορκωμοσία του Τραμπ και θυμηθήκαμε πανηγύρι στις Βρυσούλες

3 Doors Down και μια χορωδία Μορμόνων θα τραγουδήσουν για χάρη του νεοεκλεγμένου προέδρου


LUBEN CREW · 20 Ιανουαρίου 2017

 

Έφτασε η σωτήρια μέρα Παρασκευή 20 Ιανουαρίου του 2017 που ο Ντόναλντ Τραμπ θα αναλάβει επισήμως τα ινία των ΗΠΑ. Ο νέος πλανητάρχης ετοιμάζει το δικό του παρτάκι στην Ουάσινγκτον για να ξεκινήσει εορταστικά το make America great again.

τρμπ

Όπως είχε δηλώσει ο Ντόναλντ Τραμπ στη New York Times σχετικά με την τελετή ορκομωσίας:

Πρόκειται να ετοιμάσουμε μια απίστευτη, ίσως πρωτοφανή προσέλευση για την τελετή ορκωμοσίας και θα υπάρχουν πολλοί αστέρες του σινεμά και των τεχνών. (…) Όλα τα καταστήματα με φορέματα στην Ουάσινγκτον έχουν ξεπουλήσει. Είναι δύσκολο να βρει κανείς ένα καλό φόρεμα για αυτή την τελετή ορκωμοσίας.

Λίγο μετά από αυτό το εξαιρετικό build up που έκανε ο νεοεκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ για την περιβόητη ορκωμοσία του, ανακοινώθηκε το lineup των καλλιτεχνών που θα πλαισιώσουν τη βραδιά. Η θεαματική και πρωτοφανής βραδιά που έχει ετοιμάσει το επιτελείο του Ντόναλντ Τραμπ, πρόκειται για μια λίστα με τους 16 καλλιτέχνες που μάλλον ήταν οι μοναδικοί που δέχτηκαν να παίξουν στην ορκωμοσία του νέου προέδρου.

Πέρα από τους headliners “3 Doors Down”, γνωστούς μαϊντανούς σε όλα τα ρεπουμπλικανικά χάπενινγκζ, τα υπόλοιπα ονόματα ποικίλλουν από “παντελώς άγνωστα” μέχρι “εντελώς ψεύτικα και ανύπαρκτα φτιαχτά ονόματα καλλιτεχνών”, όπως το “The piano guys” και το “Big & Rich”. Α, και μια χορωδία από Μορμόνους:

3 Doors Down
Toby Keith
Chrisette Michele
Lee Greenwood
Jackie Evancho
Big & Rich
Tony Orlando
The Rockets
The Mormon Tabernacle Choir
The Piano Guys
Sam Moore (of the duo Sam & Dave)
Tim Rushlow
The Frontmen of Country
Travis Greene
DJ Ravidrums
The Talladega College Tornado Marching Band

Ρίχνοντας μια ματιά στα ονόματα, συνειδητοποιεί κανείς ότι τα πιο ισχυρά χαρτιά της βραδιάς δεν θα είναι στο stage αλλά στο κοινό. Φυσικά αναφερόμαστε στον Πατούλη και στον Βαλάντη. Επισημαίνουμε ξανά ότι δυστυχώς ο Βαλάντης, παρ’ ό,τι θα παρευρεθεί στην ορκωμοσία του Τραμπ, θα την παρακολουθήσει από τις πρώτες θέσεις των θεατών και όχι από το stage των καλλιτεχνών. Ωστόσο ορίστε ένα video από το instagram του καλλιτέχνη κάτω από τον τρούλο του λευκού οίκου:

“Καπιτώλιο”Απο εδω θα ξεκινήσουν όλα…!!!!Trump for ever….!!!!

A video posted by Valadis Avgenikos (@valadisavgenikos) on

Best of internet