Quantcast
THE STREAM

Aισχρή φραστική επίθεση δέχτηκε η δημοσιογράφος Μαρία Δεναξά από χρυσαυγίτη

Ευχές με καρκίνους και λευχαιμίες από υποστηρικτή των πρόσφατων τραμπουκισμών της ΧΑ στο Πέραμα


LUBEN CREW · 19 Ιανουαρίου 2017

Την ικανότητα των Χρυαυγιτών όχι μόνο να τραμπουκίζουν και να δέρνουν μέσα σε δημοτικά σχολεία, να παριστάνουν τους αγανακτισμένους γονείς στην τηλεόραση, αλλά και να εύχονται σε κόσμο για καρκίνους και λευχαιμίες παρακολουθήσαμε για άλλη μια φορά μέσα στις τελευταίες ημέρες.

Συγκεκριμένα, όταν η δημοσιογράφος Μαρία Δεναξά ανάρτησε στο λογαριασμό της στο twitter την είδηση του περιστατικού με το ντου των χρυσαυγιτών στο δημοτικό σχολείο στο Πέραμα, ο χρήστης @Gspanoudis321 έδωσε ρεσιτάλ σκατοψυχιάς προκειμένου να υπερασπιστεί τους χρυσαυγίτες στο αναφερόμενο περιστατικό. Ο @gspanoudis321 ανάρτησε μια φωτογραφία της δημοσιογράφου Μαρία Δεναξά μαζί με την αδερφή της Ελευθερία, η οποία έχει σύνδρομο down, αναφέροντας ότι δεν μπορεί να καταλάβει “ποιό από τα δύο είναι το καθυστερημένο”.

Η δημοσιογράφος ανάρτησε το tweet στο προφίλ της στο Facebook αναφέροντας ότι την ίδια δεν την αγγίζει το συγκεκριμένο σχόλιο “Ωστόσο μπορεί να βοηθήσει κάποιους άλλους που αμφιταλαντεύονται για να δουν με ποιο καθαρό μυαλό τι ασπάζονται και τι εκπροσωπούν“:

Στη συνέχεια, αρκετοί χρήστες ανέφεραν τον @gspanoudis321 με αποτέλεσμα το Twitter να απενεργοποιήσει τον λογαριασμό του. H δημοσιογράφος σήμερα σε ανάρτησή της σχετικά με τον προχθεσινό τραμπουκισμό Χρυσαυγιτών, αναφέρει σχετικά με τη φραστική επίθεση που δέχτηκε η ίδια στο twitter:

Μέσα από την καρδιά μου ένα μεγάλο Ευχαριστώ για την ζεστασιά των μηνυμάτων σας κι επίσης ένα μεγάλο Ευχαριστώ σε όσους με δίδαξαν την Αξία της Ελευθερίας του Λόγου.

 

Best of internet