Quantcast
THE STREAM

Κύκλωμα μαφιόζων που συνελήφθησαν και κατηγορούνται για πάνω από 2000 κλοπές, έχει τα πιο καλτ παρατσούκλια εκεί έξω

Για συμμετοχή στην σπείρα κατηγορούνται αστυνομικοί και κοσμηματοπώλες


Τσαγκ · 19 Ιανουαρίου 2017

Cwacr7YWIAAhChc

Χτες συνελήφθησαν ο αρχηγός και ο υπαρχηγός της μαφιόζικης συμμορίας των Ρομά που ειχαν κάνει πάνω από 2.000 διαρρήξεις κατοικιών, ειχαν κονε με επίορκους αστυνομικούς και πουλούσαν τα κλοπιμαία τους σε επιχειρηματιες και κοσμηματοπώλες του Κολωνακίου, επίσης διακινούσαν και παράνομα χρυσό και ασήμι σε Ιταλία, Γερμανία και άλλες πόλεις τις δυτικής Ευρώπης, σε συνεργασία με ιδιοκτήτες κοσμηματοπωλείων και ανταλλακτήριων χρυσού.

1484814658727547424

Τα μέλη της συμμορίας, ζούσαν μια πολυτελή ζωή με πανάκριβα αυτοκίνητα όπως Ferrari, Porsche με βίλες και πισίνες, άλλα όπως γίνεται πάντα, όλα αυτά έρχονταν με ένα τίμημα, τα παρατσούκλια τους. Ο 34χρονος υπαρχηγός της οργάνωσης είχε το προσωνύμιο “Χηλάς ή Ψηλός” και τα άλλα μέλη της οργάνωσης κυκλοφορούσαν με τα παρατσούκλια  “Σατανάς”,  “Μαραντόνα”, “Εισαγγελέας”,”Ράμπο”,”Μαλλιάς””Μπίλιας” και “Μπάμπης ο φλου” .

Από τις αρχές Νοεμβρίου είχαν συλληφθεί περίπου 50 άτομα, ενώ κατηγορούνται άλλα 100. Για την υπόθεση ελέγχονται από τους ανακριτές, εκτός από τον γνωστό επιχειρηματία Αλέξανδρο Αγγλούπα που βρίσκεται υπό κράτηση, 12 αστυνομικοί και 30 κοσμηματοπώλες.

www.nomosnews.gr

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι “μπίζνες” της σπείρας των δυτικών προαστίων  πηγαίναν εξαιρετικά καλά, η αστυνομία εκτός από 60 υπερπολυτελή αμάξια που κατάσχεσε, βρήκε σε ο,τι καβάτζα μπορεί κάνεις να φανταστεί (από απορροφητήρες, μέχρι υπονόμους) 1.000.000 ευρώ και πολλά κιλά χρυσό, ασήμι και πολύτιμους λίθους η αξία των οποίων ξεπερνάει τα 2.000.000 ευρώ.

cxddd

Ως κλεπταποδόχοι της σπείρας εξετάζονταν, ιδιοκτήτες ενεχυροδανειστηρίων, εργαστηρίων αργυροχρυσοχοΐας, επισκευών ρολογιών στο Μοσχάτο, το Κερατσίνι, το Κολωνάκι, και στις οδούς Κουμουνδούρου, Βουλής, Ερμού, Περικλέους, Χαβρίου, Ρόμβης και Ακαδημίας.

 

 

 

 

 

 

Best of internet