Quantcast
THE STREAM

Οι Αnonymous προειδοποιούν το Ντόναλντ Τραμπ ότι τα επόμενα χρόνια θα έχει πολύ κακό πρόβλημα

Έχει μπλέξει άσχημα με τους ανώνυμους hackers και θέλουν να το ξέρει


LUBEN CREW · 18 Ιανουαρίου 2017

AnonymousDonaldTrump

Ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ μπορεί να μην έχει καν 0ρκιστεί (μεθαύριο θα γίνει αυτό το σόου) αλλά έχει ήδη κάνει φανατικούς εχθρούς. Πράγμα τελείως αναμενόμενο θα πείτε και σίγουρα όχι επειδή δεν αρέσουν στον κόσμο τα πορτοκαλί μαλλιά.

160504084744-anonymous-greek-central-bank-1024x576

Το γνωστό hacking group Anonymous προειδοποίησε τον Ντόναλντ Τραμπ πως θα έχει πολύ κακό πρόβλημα τα επόμενα χρόνια, λόγω των δεσμών του με ρώσους μαφιόζους και μαστροπούς παιδιών.

Μέσω του Twitter, είχαν να πουν τα εξής:

“Δεν είμαστε πια στα 80’s, οι πληροφορίες δεν εξαφανίζονται, όλα είναι εκεί έξω. Θα μετανιώσεις τα επόμενα τέσσερα χρόνια”

Oι Anonymous αναφέρουν επίσης ότι δεν τους ενδιαφέρει το τι κάνει το αντίπαλο του Τραμπ κόμμα των δημοκρατικών και χολιάζουν επίσης ότι ο πατέρας του και ο Roy Cohn δεν υπάρχουν πια για να τον προστατέψουν. Ο Roy Cohn υπήρξε δικηγόρος του Τραμπ στην αρχή της καριέρας του επιχειρηματία που τότε ασχολούνταν με κατασκευές κατοικιών, ο οποίος και τον ξελάσπωσε όταν είχε κατηγορηθεί από το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ πως είχε καταπατήσει το νόμο, καθώς είτε πρότεινε διαφορετικούς (χειρότερους) όρους στους μαύρους ενοικιαστές, είτε αρνούνταν τελείως να τους δεχτεί σαν ενοικιαστές.

Η απειλή ότι θα το μετανιώσει στο συγκεκριμένο tweet thread είναι αρκετά ξεκάθαρη. Μένει να δούμε φυσικά αν εννοούν ότι έχουν στοιχεία τα οποία θα χρησιμοποιήσουν εναντίον του ή ότι θα χρησιμοποιήσουν ό,τι ανακαλύψουν.

Best of internet