Quantcast
THE STREAM

Η λίστα των αθλητών που θα πάρουν ένα κλαδί ελιάς και μια θέση πυροσβέστη από το κράτος (PHOTOS)

Οι παραδόσεις της Αρχαίας Ελλάδας συνεχίζονται αρμονικά και από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ


felix · 17 Ιανουαρίου 2017

makos20132014

Πιστή στην αλλοπρόσαλλη παράδοση αυτής της χώρας να διορίζει αθλητές σε διάφορα ποστ από τα οποία θα πληρώνονται χωρίς λόγο και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Συνεχίζοντας το αρχαιοελληνικό έθιμο του να ανταμοίβονται οι αθλητές (οι ολυμπιονίκες τότε) με ένα κλαδί ελιάς και μια θέση στην Πυροσβεστική, με απόφαση της Όλγας Γεροβασίλη 156 άτομα θα πάρουν μια θέση στο δημόσιο.

Κάποιοι από αυτούς είναι ο μπασκετμπολίστας της ΑΕΚ Δημήτρης Μαυροειδής, η πρώην πολίστρια του Ολυμπιακού Μαρία Τσουρή, ο ποδοσφαιριστής Παναιτωλικού Γρηγόρης Μάκος, ο υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος του ΠΑΟΚ Παντελής Κωνσταντινίδης, ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας και προπονητής του Πανιωνίου Νίκος Οικονόμου,  ο πρωταθλητής του στίβου Κώστας Δουβαλίδης, ο πρώην ποδοσφαιριστής Άρης Καρασαββίδης και άλλοι.

Αναλυτικά η απόφαση:

 

athlhthes_dhmosio-page-002 athlhthes_dhmosio-page-004 athlhthes_dhmosio-page-006 athlhthes_dhmosio-page-008 athlhthes_dhmosio-page-010 athlhthes_dhmosio-page-012 athlhthes_dhmosio-page-014 athlhthes_dhmosio-page-016 athlhthes_dhmosio-page-018 athlhthes_dhmosio-page-020 athlhthes_dhmosio-page-021

Best of internet