Quantcast
THE STREAM

Νέα πανίσχυρη έρευνα προτείνει να ξεδίνετε με λίγο ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό σας στη δουλειά

Για καλύτερη απόδοση, πάντα


LUBEN CREW · 13 Ιανουαρίου 2017

masturbation

Το ξέρουμε πως το συγκεκριμένο θέμα προσφέρεται για αμέτρητα λογοπαίγνια αλλά θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε ένα έστω κάπως σοβαρό ύφος. Σοβαρά.

Σε κάθε περίπτωση, συνεχίζοντας τη θρυλική παράδοση των ερευνών που διαβάζουμε στο Ίντερνετ, ένας ψυχολόγος από το Νότιγχαμ ήρθε να δώσει μια εναλλακτική λύση σε όσους τσιλάρανε καπνίζοντας ή παίζοντας Candy Crush. Ο ψυχολόγος από το Νότιγχαμ λοιπόν προτείνει να αυνανίζεστε.

Πιο συγκεκριμένα υποστηρίζει πως με ένα διάλειμμα για ένα τεταρτάκι ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό σας θα κερδίσετε εσείς και τα αφεντικά σας μείωση της επιθετικότητας, αύξηση της παραγωγικότητας και καλύτερη διάθεση. Χωρίς μαλακίες (α καλό ε).

Πριν ανοίξουμε όλοι σαμπάνιες, πρέπει να προσέξουμε τις εξής λεπτομέρειες. Πρώτον, ότι πρέπει να είναι όντως ποιοτικός ο χρόνος, γιατί αν δεν τελειώσει ο συνάδελφος ή η συνάδελφος μπορεί να γίνουν πιο επιθετικοί. Επίσης, να μη σκέφτονται τους συναδέλφους τους κατά την τέλεση της αυτοϊκανοποίησης, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο, μπορεί η φάση να γίνει πολύ awkward.

Σίγουρα αυτή η έρευνα είναι άλλη μια έρευνα από το Ίντερνετ, αλλά έχουμε ακούσει και χειρότερες έρευνες από το Ίντερνετ.

maxresdefault (1)

 

Best of internet