Quantcast
THE STREAM

Η κουβεντούλα Θέμου και Αρτέμη Σώρρα στο ΟΛΑ χρειάζεται επέμβαση όχι του ΕΣΡ αλλά του στρατού (VIDEOS)

Βαρυτικά κύματα βλακείας καμπυλώνουν το χωροχρόνο


felix · 10 Ιανουαρίου 2017

67df6cb6-1f9a-4383-a1e5-31e28c77fd4f-537-0000005cf2dd5cb0_tmp

Φίλες και φίλοι, αντιλαμβάνεστε ότι στην προσπάθειά μας να σας διασκεδάσουμε (και επειδή οκ, έχουμε κι ένα βίτσιο από μόνοι μας) έχουμε δει ολόκληρα βουνά από σαβούρα: trash τηλεόραση, trash μουσική, trash ίντερνετ, trash πολιτική (το χειρότερο). Έχουμε αναπτύξει αντοχές, είμαστε πλέον αναίσθητοι, την έχουμε δει ράμπο της σαβούρας.

Αυτή τη φορά όμως, μάλλον δαγκώσαμε περισσότερο από αυτό που μπορούσαμε να μασήσουμε που λένε και οι αγγλοσάξωνες. Όταν ξεκινήσαμε να χαζεύουμε το συνδυασμό του ακατονόμαστου με τον Αρτέμη Σώρρα στην εκπομπή του πρώτου, κυριευθήκαμε από ένα feeling όπως αυτό που θα είχαν οι αμερικάνοι στρατιώτες στο Βιετνάμ όταν έκαναν υπερβολικά πολλά βήματα μέσα σε έναν άγνωστο βάλτο: δεν είμαστε αρκετά σκληροί καριόληδες γι’αυτό.

20170110_003514-e1484002526955

Ξεκινάμε με τη φάση που ο Luke Skywalker των χαζών δηλώνει ότι θα καταργήσει τα capital controls σήμερα το πρωί. Ναι, αυτό που μας πέρασε.

Περνάμε σε ένα πραγματικά ευχάριστο διάλειμμα στο οποίο ο υποψήφιος εθνικός σωτήρας μας διαβάζει έναν όρκο στο σατανά και έχουν πάνω σε αυτό μια θεολογική συζήτηση με τον ακατονόμαστο. Πάντως αν η φάση του Σώρρα είναι σατανισμός τελικά ενδέχεται και να ψηνόμαστε.

Εδώ μαθαίνουμε και ότι ο Σώρρας προφανώς δεν έχει ΜΟΝΟ 6οο δις, αλλά στην πραγματικότητα έχει 2800 δις δολλάρια. Αδιανόητη στιγμή στο 1.28, έχουμε αποκόψει και το συγκεκριμένο απόσπασμα for great justice:

Φυσικά αν νομίζατε ότι ο πάτος του βαρελιού ήταν μόνο εκεί, πλανάστε πλάνην οικτράν. Το φονικό αυτό ντουέτο έχει να προσφέρει κι άλλες στιγμές μεγαλείου, όπως μια ενδιαφέρουσα ερμηνεία του πολέμου:

Και για το φινάλε, μια σοβαρή αιτιολόγηση για το γιατί με το που στεφθεί τσάρος μας ο Αρτέμης, θα απαγορέψει επί ποινή θανάτου τη χρήση της λέξης”Ελλάδα”. Μόνο ΕΛΛΑΣ, φλωράκια:

ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ

 

Best of internet