Quantcast
THE STREAM

Για σκι είχε πάει το τριήμερο ο καρδιοπαθής αποφυλακισμένος Βασίλης Παπαγεωργόπουλος

Να που συμβαίνουνε και θαύματα


President Creed · 10 Ιανουαρίου 2017

Εξαιρετικό ήταν το χιόνι που έριξε στον τόπο μας για τους λάτρεις τον χειμερινών σπορ και όλοι το ευχαριστήθηκαν (εκτός από τον Πάνο Καμμένο ο οποίος τραβήχτηκε μέχρι τις Άλπεις και έφαγε και τα μούτρα του). Όπως διαβάζουμε στον Βηματοδότη, για σκι πήγε και ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος.

papageorgopoulos4283

Όλα καλά, γιατί να μην πάει ο άνθρωπος, να κάνει μπάντζι τζάμπινγκ, και παραγκλάηντ, και ελεύθερη πτώση, θα έλεγε κανείς εάν ήταν από άλλο πλανήτη. Να θυμίσουμε όμως ότι ο Βασίλης ο Παπαγεωργόπουλος, είχε καταδικαστεί σε ισόβια για υπεξαίρεση από τα ταμεία του δήμου και που από το Φεβρουάριο του 2013 εξέτιε την ποινή του στις δικαστικές φυλακές Διαβατών.

Να θυμίσουμε επίσης ότι μόλις δύο χρόνια μετά, ο Παπαγεωργόπουλος αποφυλακίστηκε λόγω προβλημάτων που αντιμετώπιζε με την καρδιά του, όπου εν ολίγοις τον έβγαλαν καρδιοπαθή και τον αποφυλάκισαν. Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, λοιπόν:

Tο τριήμερο των Θεοφανίων ο καρδιοπαθής (με δικαστική βούλα) πρώην δήμαρχος το πέρασε κάνοντας σκι στο Καϊμακτσαλάν. Σύχναζε, όπως μου είπαν, σε ταβέρνα του χωριού Αγιος Αθανάσιος και πάντοτε «χτυπούσε» ένα αγριογούρουνο, το οποίο έτρωγε με όρεξη. Στους έκπληκτους πελάτες της ταβέρνας δεν μιλούσε βεβαίως για τα θέματα υγείας που αντιμετωπίζει, αλλά για τα κατορθώματά του στο σκι και το πόσο γρήγορα κατέβαινε τις πλαγιές νικώντας ακόμα και 16άρηδες

Ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος εν ολίγοις είναι αρκετά καρδιοπαθής ώστε να μην εκτίσει την ποινή του, αλλά όχι και τόσο καρδιοπαθής ώστε να μην κάνει σκι.

Best of internet