Quantcast
THE STREAM

Την ΕΡΤ ζήλεψαν σε mall στην Κίνα και πρόβαλλαν σε γιαγαντοοθόνη τσόντα αντί για διαφημίσεις (VIDEO)

Βέβαια κάποιοι περαστικοί πήραν την αστυνομία


LUBEN CREW · 4 Ιανουαρίου 2017

Η υπέροχη στιγμή που τα PC της ΕΡΤ είχαν το PornHub στο History ομολογουμένως ωχριά μπροστά στο σκηνικό που συνέβη πριν από μια εβδομάδα σε ένα mall στην Κίνα. Γύρω στις 10 το πρωί της Τετάρτης 28 Οκτωβρίου, μια γιγαντοοθόνη έξω από ένα mall στην πόλη Νινγκμπο της Κίνας άρχισε να παίζει τσοντούλες, δημιουργώντας τις πλέον ιδανικές συνθήκες για μια πρωινή μαλακία αναταραχή στους περαστικούς.

3bb26c2a00000578-4072876-cover_your_eyes_-a-1_1483013414571

Το όλο θέμα δυστυχώς δεν έγινε εσκεμμένα, αλλά πρόκειται για ένα λάθος που έγινε από τον διαχειριστή της γιαγαντοοθόνης, ο οποίος χρησιμοποιούσε το laptop του για να κάνει debug στο λογισμικό της οθόνης. Όταν σε κάποια φάση άφησε τον υπολογιστή απ’ την προσοχή του, το βίντεο της καρτέλας γραφικών του mall τελείωσε και συνέχισε με autoplay να παίζει υλικό που υπήρχε στον υπολογιστή του μερακλή ιδιοκτήτη του λάπτοπ.

Το βίντεο συνέχισε να παίζει για περίπου πέντε λεπτά μέχρι να αντιληφθούν από τη διαχείριση ότι προβάλλουν τσόντα σε όλη την πόλη. Κάποιοι σοκαρισμένοι καταναλωτές ανέφεραν το περιστατικό στην αστυνομία, ενώ ο συγκεκριμένος υπάλληλος ανακρίθηκε και το mall εξέδοσε ανακοίνωση με την οποία ζητούσε συγνώμη. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα πάντως, πολλοί περαστικοί βρήκαν το βίντεο αρκετά διασκεδαστικό.

 

Best of internet