Quantcast
THE STREAM

Αθήνα μου Αγαπημένιε: Υπέροχες φήμες θέλουν τη Μιμή Ντενίση να σκοπεύει να κατέβει για Δήμαρχος Αθηνών

Το Κολωνάκι αντεπιτίθεται


President Creed · 4 Ιανουαρίου 2017

Έχοντας περάσει ήδη 6 χρόνια δημαρχίας του Γιώργου Καμίνη, έρχεται τώρα η είδηση που θα ταράξει τα λιμνάζοντα νερά της πρωτεύουσας και θα φέρει έναν αέρα Σμύρνης μου Αγαπημένης στην όμορφη μας Αθήνα.

Σύμφωνα με μαχητικό ρεπορτάζ της έγκριτης Εσπρέσσο, η Μιμή Ντενίση κόντεψε να πνιγεί στο δίκιο της και δεν άντεξε άλλο την κατάντια της Αθήνας, οπότε αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα για Δήμαρχος Αθηναίων.

d7df6321ab011f55112440763a887a8c

Η Μιμή Ντενίση ήταν ενεργή πολίτης και αυτό θέλει τώρα να το κάνει οργανωμένα μέσα από τις δυνατότητες που προσφέρει η θέση του δημάρχου στην Δήμο Αθηναίων. Μάλιστα άνθρωπος από το στενό της περιβάλλον λέει στην εφημερίδα πως δεν θα στηριχθεί από κανένα κόμμα. «Η Μιμή δεν ενδιαφέρεται για τα κόμματα, αλλά για την Αθήνα, στην οποία ζει από μικρή και την αγαπάει πολύ», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Η Μιμή Ντενίση είχε ασχοληθεί πριν από δύο χρόνια με τα κοινά, όταν είχε πάρει πρωτοβουλία να μαζέψει υπογραφές για να καταθέσει μύνηση στην Περιφεριάρχη Ρένα Δούρου για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το Πεδίον του Άρεως, ποζάροντας πάντα στιλάτη με θλιμμένο βλέμμα μπροστά από μπάζα. (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ, ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΠΑΚΣΤΕΪΤΖ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ)

rt52t45wryyfg_10

Πολύ σωστά λοιπόν έκανε η Μιμή και αποφάσισε να κατέβει για δήμαρχος, αφού έχει ήδη έτοιμη την επικοινωνιακή της καμπάνια: Θα ποζάρει αγέρωχη μπροστά από πράγματα σ’ όλο το δήμο Αθηνών, με το σύνθημα “Αθήνα μου Αγαπημένιε”.

rt52t45wryyfg_5

Ευτυχώς δηλαδή το 2017 έχει ήδη αρχίσει να μας φέρνει ευχάριστα νέα, και ελπίζουμε τουλάχιστον αυτή η fabulous υποψηφιότητα να ευοδώσει, για να υλοποιήσει όλα όσα δεν κατάφερε να κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος για ντιμάρκος και προφανώς για να υπερασπιστεί το Ωραίο, όπως κανένας δήμαρχος δεν το έχει κάνει έως τώρα.

Best of internet