Quantcast
THE STREAM

Στο χειρουργείο μπήκε ο Πάνος Καμμένος μετά από ελαφρύ τραυματισμό στις χειμερινές του διακοπές

“Τραυματίστηκε ο Πάνος Καμμένος στις Άλπεις. Τον καταπλάκωσε χιονοστιφαδο.”


LUBEN CREW · 3 Ιανουαρίου 2017

Ο Υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Πάνος Καμμένος εισήχθη σήμερα στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας για προγραμματισμένη αποκατάσταση χρόνιου ορθοπεδικού προβλήματος στην ωμοπλάτη και αναμένεται να πάρει εξιτήριο σε 24 ώρες, όπως διαβάζουμε εδώ.

panos-kammenos-750

Όπως υποστήριξε ο ίδιος, έχει μεν ένα χρόνιο πρόβλημα με την αριστερή του ωμοπλάτη και την κλείδα του από την νεαρή ηλικία το οποίο όμως επιδεινώθηκε και πάλι τις τελευταίες ημέρες μετά από ένα μικρό ατύχημα στις χειμερινές διακοπές του και πρέπει να αντιμετωπιστεί.

Δεν υπάρχει επίσημη πληροφόρηση για το εάν ο ΥΠΕΘΑ προσπάθησε να κάνει ανεπιτυχώς κάποιο χειμερινό άθλημα, εάν δηλαδή έπαθε το κακό κάνοντας σκι, snowboard ή τέλος πάντων πάνω στο τελεφερίκ.

Πάντως είχαν προηγηθεί φήμες ότι κάποιος έλληνας υπουργός έπεσε κάνοντας σκι στις Άλπεις και γνωρίζουμε ήδη ότι ο Πάνος Καμμένος έχει αδυναμία στην κεντροευρωπαϊκή οροσειρά, μιας και το Μπάνσκο έχει κατακλυστεί από ΔΑΠίτες, ενώ η Αράχωβα έχει κατακλυστεί από ΠΑΣΟΚους σε revival διαθέσεις, οπότε ούτως ή άλλως δεν έμεναν και πολλές επιλογές στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ.

Τουλάχιστον το ελληνικό twitter σε συντριπτική πλειοψηφία πιστεύει είτε ότι το έπαθε στο σκι, είτε ότι έκανε τη χιονοστοιβάδα.

 

 

Best of internet