Quantcast
THE STREAM

Μάπα τα τριήμερα του 2017: Δείτε πότε πέφτουν οι αργίες φέτος

Αν είναι να μην πεθάνουν όσα αγαπάμε, ας είναι


President Creed · 2 Ιανουαρίου 2017

To #antegamisou2016 μετά από παγκόσμια κατακραυγή αναγκάστηκε σε παραίτηση και τα ημερολογιακά καθήκοντα ανέλαβε το αδιάφθορο μέχρι τώρα 2017. Φυσικά η προσοχή όλων με το που μπήκε η νέα χρονιά, έπεσε πάνω στις επερχόμενες αργίες και τα τριήμερα που θα έχουμε μέσα στη χρονιά.

Τα πράγματα βέβαια δεν είναι ιδανικά, αγαπητοί φίλοι, αφού με μια ματιά στο ημερολόγιο συνειδητοποιεί κανείς ότι η 25η Μαρτίου πέφτει Σάββατο, ενώ Σάββατο πέφτει και η 28η Οκτωβρίου. Οπότε θα πρέπει να φουσκώσετε με εθνική υπερηφάνεια σαββατιάτικα, γνωρίζοντας ότι δε γλιτώσατε ούτε μια μέρα από το σχολείο ή τη δουλειά.

Βέβαια, έρχεται τις επόμενες ημέρες το πρώτο τριήμερο, αφού την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου είναι η ημέρα των Θεοφανίων. Φυσικά αυτό σημαίνει ότι παρ’ ότι δε θα δουλεύετε, επιπλέον θα έχει έρθει πάλι η εποχή των παγετώνων:

screen-shot-2017-01-02-at-4-01-58-pm

Ευτυχώς που η Καθαρά Δευτέρα πέφτει αναγκαστικά Δευτέρα, αλλιώς στάνταρ θα πετούσαμε χαρταετό Κυριακάτικα. Φέτος η Καθαρά Δευτέρα πέφτει 27 Φεβρουαρίου και θα μας φτιάξει ένα τριημεράκι μέσα στο χειμώνα

Μετά έρχεται η Πρωτομαγιά, η οποία φέτος πέφτει σε Δευτέρα. Εάν θέλετε να κανονίσετε από τώρα τις καλοκαιρινές σας διακοπές επειδή είστε ψυχαναγκαστικές Μόνικες, τότε μάθετε ότι τη Δευτέρα 5 Ιουνίου είναι του Αγίου Πνεύματος, ενώ ο δεκαπενταύγουστος φέτος πέφτει Τρίτη. Τα Χριστούγεννα ήδη θα βρίζουμε το 2017 για να έρθει το 2018, αλλά τουλάχιστον αυτή τη χρονιά θα πέσουν Δευτέρα.

 

Best of internet