Quantcast
THE STREAM

Κερδάμε αδέρφια: Μια ρόδα 40 μέτρων στολίζει την χριστουγεννιάτικη πλατεία του Συντάγματος (PHOTOS)

Θα γυρίσει ο τροχός


President Creed · 22 Δεκεμβρίου 2016

ÖÙÔÁÃÙÃÇÈÇÊÅ ÁÐÏØÅ ÔÏ ×ÑÉÓÔÏÕÃÅÍÍÉÁÔÉÊÏ ÄÅÍÔÑÏ ÓÔÇÍ ÐËÁÔÅÉÁ ÓÕÍÔÁÃÌÁÔÏÓ ÁÐÏ ÔÏÍ ÄÇÌÁÑ×Ï ÔÇÓ ÁÈÇÍÁ ÄÇÌÇÔÑÇ ÁÂÑÁÌÏÐÏÕËÏ.ÌÅ ÔÇÍ ÅÊÄÇËÙÓÇ ÁÕÔÇ ÅÃÉÍÅ ÅÐÉÓÇÌÁ Ç ÅÍÁÑÎÇ ÔÇÓ ÃÉÏÑÔÉÍÇÓ ÐÅÑÉÏÄÏÕ

Οι εποχές τις φωταγωγημένης δεντρόμορφης σκαλωσιάς του Δημήτρη Αβραμόπουλου έχουν περάσει ανεπιστρεπτί, αγαπητοί φίλοι.

Την κεντρικότερη πλατεία του τόπου μας από τότε έχουν στολίσει καραβάκια, φλεγόμενα χριστουγεννιάτικα δέντρα και τώρα τα Χριστούγεννα του 2016, που βρισκόμαστε στο κατόφλι της καλπάζουσας ανάκαμψης, φαίνεται ότι επιτέλους θα γυρίσει ο τροχός και κατ’ επέκταση θα γαμήσει κι ο φτωχός:

1114510_17428549

Πλέον η πλατεία συντάγματος δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα τη ρόδα της πλας ντε λα Κονκόρντ, ή το “The Eye” του Λονδίνου. Όπως διαβάζουμε στο lifo.gr:

Η ρόδα φτάνει σε ύψος τα 40 μέτρα και οι διαδρομές μέχρι και την ημέρα των Θεοφανείων θα είναι δωρεάν. Η ρόδα θα παραμείνει στην πλατεία και μετά τις γιορτές με ένα μικρό αντίτιμο.

1114513_17429382

Εν ολίγοις, μετά τα Θεοφάνεια, θα γυρίσει ο τροχός και θα πληρώσει ο φτωχός.

Στα καλά νέα βέβαια, το αεράκι της αγγλοσαξονικής μεταμόρφωσης της βαλκανικής πλατείας έρχεται να συμπληρώσει ένα δίπατο λονδρέζικο λεωφορείο το οποίο έχει παρκάρει πάνω στην πλατεία:

1114512_17429383

Σε όλους τους κακοπροαίρετους που λένε ότι αντί για λονδίνο η πλατεία Συντάγματος θυμίζει τα αηδονάκια, έχουμε να τους πούμε ότι μάλλον έχουν αλλεργία στα Χριστούγεννα.

 

 

Best of internet