Quantcast
THE STREAM

Ο Άδωνις έδωσε μαθήματα ρητορικής και κάποιοι μαθητευόμενοι μίλησαν στην κάμερα για αυτή την απίστευτη εμπειρία τους (VIDEO)

Τους λιγουρεύεστε


President Creed · 20 Δεκεμβρίου 2016

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης δεν είναι απλά ένα εξέχων πολιτικό πρόσωπο, αγαπητοί φίλοι, αλλά όπως θα έχετε διαπιστώσει ήδη, είναι και ένας επιφανής ρήτορας, αλλά και ένας εξαιρετικός εκπαιδευτικός.

Στα κέντρα πατριδογνωσίας “Ελληνική Αγωγή” ο Άδωνις διδάσκει μερικούς ανήσυχους πολίτες την τέχνη της ρητορικής. Παρά τις αντιξοότητες που αντιμετώπισε η Ελληνική Αγωγή, ο κύκλος των μαθημάτων ρητορικής ολοκληρώθηκε με τρομερή επιτυχία.

Μάλιστα, αφού το μάθημα έκανε τον κύκλο του και οι μαθητές αποφοίτησαν, δέχτηκαν με χαρά να μιλήσουν για την εκπαιδευτική τους εμπειρία στον αντικειμενικό φακό της εκπομπής του τηλεπλασιέ Άδωνι. Εδώ μπορείτε να απολαύσετε τους δεινούς ρήτορες του μέλλοντος που μαθήτευσαν στο πλευρό του Άδωνι.

Η όλη σεκάνς και οι μαρτυρίες μας θύμισαν έντονα ένα άλλο οπτικοακουστικό υλικό. Κάπως έτσι, πάντως, μας λύθηκε η απορία για το ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι που δηλώνουν συμμετοχή σε πράγματα όπως το ταξίδι τριήμερου εγκλεισμού σε ένα ιστιοπλοϊκό μαζί με την οικογένεια Γεωργιάδη.

Best of internet