Quantcast
THE STREAM

Εστιατόριο στην Αγγλία απαγορεύει την είσοδο στα 5χρονα και οι μανάδες τους τα πήραν στο κρανίο

Αυτό το εστιατόριο δε θέλει να ταΐσει το κλαψιάρικο μωρό σου


President Creed · 16 Δεκεμβρίου 2016

Ένας πόλεμος διαμάχη έχει ξεσπάσει στο κατά τ’ άλλα φιλήσυχο προάστιο Buckhurst Hill που βρίσκεται μισή ώρα μακριά από το Λονδίνο. Σε αυτή την ήσυχη οικογενειακή γειτονιά, ανάμεσα σε 3 σχολεία, υπάρχει ένα εστιατόριο, ονόματι “THE ORGANIC KITCHEN” και προφανώς απευθύνεται σε μερακλήδες που τρώνε μόνο οργκάνικ, ίσως και γκλουτεν φρη (και γιατί όχι βίγκαν) πράγματα.

imgid91676189-jpg-gallery

Προφανώς πολλές μαμάδες συνήθιζαν να κάνουν μια στάση με τα παιδιά τους για να τα ταΐσουν οργκάνικ πράγματα μετά το σχολείο μιας και βολεύει αφού είναι δίπλα, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται όταν άρχισε να μαζεύει πολύ παιδομάνι, η ιδιοκτήτρια του εστιατορίου τα πήρε και αποφάσισε να απαγορεύσει όλα τα παιδιά κάτω των 5 χρονών στο εστιατόριό της:

imgid91675375-jpg-gallery

Το, μέχρι πρότινος, δημοφιλές σε μαμάδες και παιδιά εστιατόριο πήρε την απόφαση να ξεμπερδέψει με τα μωρά που ουρλιάζουν και κλαίνε και που μπλοκάρουν την πόρτα τους με διπλοπαρκαρισμένα καροτσάκια, αλλά η απόφαση αυτή προκάλεσε σάλο στη Βρετανία. Όπως διαβάζουμε στο BBC, o σύζυγος της ιδιοκτήτριας μάλιστα δήλωσε ότι η σύζυγός του δεχόταν φραστικές επιθέσεις στο δρόμο εξ’ αιτίας της απόφασής της να απαγορεύσει τα βρέφη και τα νήπια μέχρι 5 ετών από το εστιατόριό της:

Η μεγαλύτερη έκπληξη για εμάς ήταν η σφοδρότητα και οι βιτριολικές αντιδράσεις εναντίον της απόφασής μας, η οποία βέβαια ελήφθη για διάφορους λόγους. Φαίνεται ότι αυτή η απόφαση έχει φέρει στην επιφάνεια μερικές από τις χειρότερες συμπεριφορές των κατοίκων της περιοχής. Πρόκειται όμως για μια μειονότητα. Η πλειοψηφία μας υποστήριξε.

Πολλές δυσαρεστημένες μαμάδες μάλιστα έκραξαν το εστιατόριο στη σελίδα του στο facebook:

resto1

resto2

Προφανώς οι Αγγλίδες μανούλες του facebook δε μπορούσαν να δεχτούν τέτοιο αποκλεισμό και έκαναν λόγο στα social media για “discrimination” εναντίων των νέων μαμάδων και των παιδιών του, αλλά η Πένινγκ απαντά:

Υπήρξαν πάρα πολλές περιπτώσεις που μητέρες έρχονταν με τα νεογέννητα μωρά τους και άφηναν τα παιδιά τους να κλαίνε και κλαίνε. Μερικοί γονείς αφήνουν τα παιδιά τους να κλαίνε για πάνω από δύο ώρες.

Ήταν μια σκληρή και δύσκολη απόφαση, αλλά νομίζω ότι έκανα τη σωστή επιλογή. Δεν μπορώ να επιτρέπω στους ανθρώπους να έρχονται εδώ για μια μεγάλη γευστική εμπειρία, αλλά να φεύγουν γιατί το μεσημεριανό γεύμα ή το πρωινό τους καταστράφηκε από απερίσκεπτους γονείς που αφήνουν τα παιδιά τους εκτός ελέγχου

 

Μετά τη διάδοση της είδησης, βέβαια, φαίνεται ότι  η πλειονότητα των σχολίων στη σελίδα του εστιατορίου στο Facebook είναι από ανθρώπους που έχουν κουραστεί να τρώνε και να ακούνε μωρά να ουρλιάζουν απ’ το δίπλα τραπέζι.

resto3 resto4

Απ’ ό,τι φαίνεται, η πελατεία του “Organic Kitchen” προτιμάει το φαγητό της gluten και baby scream free.

Best of internet