Quantcast
MISC

5 ταινίες που δεν υπήρξαν ποτέ στην πραγματικότητα (και είναι κρίμα)

Ποιος δεν θα ήθελε να δει το “Asses of Fire”;


Μυρτώ Δημητρακούλια · 14 Σεπτεμβρίου 2014

Μια λίστα με 5 από τα καλύτερα αριστοτεχνικά χωμένα sneak peek ταινιών που δεν υπάρχουν. Ή απλά η ώρα που σπατάλησες ψάχνοντας στο imdb το “Mant!” ή κάτι που να σου δίνει την ελπίδα ότι είναι πραγματικό φιλμ.

 
 

Angels with Filthy Souls (Home Alone)

10

Το πιο χαρακτηριστικό ίσως παράδειγμα είναι το γκανγκστερικό “Angels with Filthy Souls” από το Home Alone. Ο κεντρικός χαρακτήρας Johnny δέχεται στο γραφείο του τον Snakes, τον οποίο έχει στείλει ο top gangster Acey, για να πάρει το χρήμα για το stuff που παρέδωσε. Εκεί λοιπόν ο Johnny βγάζει την καραμπίνα, λέει “Too bad Acey ain’t in charge no more” και το μπαμ μπαμ αρχίζει. Με τον Snakes να πέφτει νεκρός στο πάτωμα ο Johnny κοιτάει το πτώμα και λέει το “Keep your change you filthy animal”.

Ο Kevin χρησιμοποιεί αυτό ακριβώς το πιστολίδι για να τρομοκρατήσει τους ληστές που βρίσκονται στο σπίτι αλλά και να αφήσει 20 σεντς τιπ στον πιτσαδόρο χρησιμοποιώντας την ίδια ακριβώς ατάκα.

 
 

Angels with Even Filthier Souls (Home Alone 2)

maxresdefault

Το σίκουελ του Angles with Filthy souls, με τον τίτλο “Angels with even filthier souls” κάνει την εμφάνισή του στο δεύτερο Home Alone με τον Kevin να το χρησιμοποιεί για να δραπετεύσει από το δωμάτιο του ξενοδοχείου. Ο αγαπημένος μας από την πρώτη ταινία, Jonhy, ανακαλύπτει ότι η δικιά του η Suzie του τα φοράει με τον αδερφό του (γκάνκστερ σλανγκ ✓) και πάμε πάλι με το πιστολίδι.


 
 

Asses of Fire (South Park: Bigger, Longer & Uncut)

Asses_of_fire
Η ταινία σκάνδαλο των Terrance και Phillip που έκανε την Αμερικανίδα μάνα να κυρήξει πόλεμο με τον Καναδά. Το “Asses of Fire” έφερε στην επιφάνεια το mega hit “Shut your fucking face uncle fucker” (sic) και είναι ένα μιξ βρισιών και fart jokes απ’ αυτά που απευθύνονται στο μέσο 12χρονο (βλ. Cartman, Kenny κλπ). Ένα απόλυτα offensive κλιπ που του αξίζει να το δούμε κάποτε σε full length.


 
 

Mant! (Matinee)

Feeling-the-effects-of-mutating-into-MANT-half-man-half-ant-Bill-feels-confined-by-his-suburban-life-and-heads-downtown-to-cause-mayhem-and-destruction.

Homage στο feature του Hitchcock για το Birds, το Mant! είναι ένα μείγμα των sci-fi horror ταινιών του 60′. Όλο το Matinee περιστρέφεται γύρω από το promotion του Mant! με τον John Goodman στο ρόλο το εκκεντρικού σκηνοθέτη. Κεντρικό θέμα του η ραδιενέργεια και οι μεταλλάξεις που μεταμορφώνουν τον αθώο πληθυσμό σε κάτι μεταξύ μυρμηγκιού και κατσαρίδας, που εκτός από σιχαμένα μάλλον είναι και ανθρωποφάγα. B-movie με όλη τη σημασία της λέξης με γιγάντια έντομα να επιτίθονται σε ξανθές αθώες κορασίδες.

Στα plus, το Matinee περιέχει και ένα δευτερο sneak peek σε ανύπακτο film, το “The Shook-Up Shopping Cart” με πρωταγωνιστές ένα ανθρωπόμορφο καρότσι σουπερμάρκετ και την Naomi Watts.

 
 

Untitled (Deconstructing Harry)

84JM4PIG51HD0003

Το μεγαλύτερο μέρος του Deconstructing Harry αποτελείται από πολλά μικρά storylines που ξεπετάγονται από το μυαλό του Harry (Woody Allen). Σε ένα απ’ αυτά ο Robin Williams εμφανίζεται στο studio για γύρισμα και βρίσκει τον εαυτό του out of focus. Παρ’ όλο που δεν βλέπουμε μεγάλο δείγμα από το φιλμ που γυρίζεται, η προοπτική φιλμ με τον Robin Williams θολό και εκτός πλάνου καθ’όλη τη διάρκεια δεν μπορεί παρά να σου εξάψει την περιέργια. Συμβολισμός-πραγματικότητα, 1-0.


 
 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ SLAG.GR:

Aγαπημένα Easter Eggs από ταινίες
The Knick Pilot Review
Ηθοποιοί που έχουν κερδίσει Oscar και Razzie στην καριέρα τους
Τα πιο πετυχημένα arcade games όλων των εποχών

Best of internet