Quantcast

Σωστή και επίσημα η θεωρία ότι το Breaking Bad ήταν το prequel του The Walking Dead

Επιτέλους η ΑΜC επιβεβαιώνει τη θεωρία του «Breaking Dead»

Κορίνα Πετρίδη

20 Σεπτεμβρίου 2017

Πριν από περίπου ένα χρόνο, η σειρά Fan Theories που είχε ξεκινήσει η Netflix στο YouTube και παρουσίαζε θεωρίες που ανέτυσσαν fans διάσημων τηλεοπτικών σειρών, είχε αναρτήσει ένα βίντεο το οποίο ισχυριζόταν ότι το Breaking Bad ήταν επί της ουσίας το prequel του The Walking Dead. H παραπάνω θεωρία ακουγόταν σχεδόν τρελή, τουλάχιστον μέχρι χθες, όταν την επιβεβαίωσε το τηλεοπτικό δίκτυο AMC που έχει τα δικαιώματα προβολής και των δύο σειρών.

Συγκεκριμένα ο Dave Ericksen δήλωσε: «Προσπαθούσαμε να βρούμε υλικό να ενσωματώσουμε σε αυτό τον κόσμο και  φαινόταν ότι [το Breaking Bad] του ταίριαζε ακριβώς. Είναι μία ευγενική κίνηση εκδήλωσης θαυμασμού και αγάπης απέναντι στον [δημιουργό του Breaking Bad] Vince Gilligan».

Η θεωρία που αναπτύχθηκε βασιζόταν στα παρακάτω στοιχεία:

  1. Στο δεύτερο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου του The Walking Dead εμφανίζεται μία σακούλα με meth, η οποία έχει ακριβώς την ίδια απόχρωση με αυτή που «μαγείρευε» o Walter White του Breaking Bad. Σύμφωνα με τη θεωρία, ήταν η κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη του White εκείνη που προκάλεσε την εμφάνιση των zombie.

  2. Το αυτοκίνητο που οδηγεί ο Walter White στον τέταρτο κύκλο του Breaking Bad είναι σχεδόν ίδιο με αυτό που οδηγεί ο Glenn στον πρώτο κύκλο του The Walking Dead.


  3. Στον τέταρτο κύκλο του The Walking Dead, ο Daryl περιγράφει τον προμηθευτή του Merl. Λέει ότι ο λευκός άνδρας είχε πει την ατάκα «Bitch, I’m gonna kill you». Όσοι παρακολουθούσαν το The Breaking Bad, θα θυμούνται ότι το «bitch» ήταν η αγαπημένη βρισιά του Jesse Pinkman.


 

Best of internet