Quantcast

Το True Detective ετοιμάζεται να ανακοινώσει τρίτη σεζόν παρά την υπερμέτρια δεύτερη

Ο βραβευμένος με Όσκαρ σταρ του Moonlight επιβεβαιώθηκε ότι έκλεισε για πρωταγωνιστής

THE NEWSROOM

27 Ιουλίου 2017

Όπως φαίνεται μπορεί να βρισκόμαστε πολύ κοντά στην επικύρωση της τρίτης σεζόν του True Detective, αν και τίποτε δεν είναι ακόμη επίσημο. Σύμφωνα με πληροφορία οι παραγωγοί έχουν έτοιμο τον Μαχερσάλα Αλί για πρωταγωνιστή, σε περίπτωση που η HBO εγκρίνει τη σειρά.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου της Ένωσης Κριτικών Τηλεόρασης στην Καλιφόρνια χτες Τετάρτη 26 Ιουλίου, ο Κέισι Μπλόις, πρόεδρος προγραμματισμού της HBO, επιβεβαίωσε πως το δίκτυο έχει κλείσει τον βραβευμένο με Όσκαρ πρωταγωνιστή του Moonlight για να παίξει στα νέα επεισόδια της σειράς μυστηρίου.

Ο Μπλόις είπε επίσης πως υπάρχουν 5 σενάρια, στα οποία έχει συμμετάσχει και ο δημιουργός του Deadwood Ντέιβιντ Μιλτς. Όπως είπε:

“Έχω διαβάσει πέντε σενάρια για μια τρίτη σεζόν. Είμαι πολύ εντυπωσιασμένος και ενθουσιασμένος από αυτά που διάβασα. Δε θέλω να αποκαλύψω την πλοκή, αλλά αλήθεια νομίζω πως είναι καταπληκτικά. ”

Πριν επιβεβαιωθεί μια συνέχιση της νουάρ σειράς του Νικ Πιτσολάτο, η ΗΒΟ είναι αποφασισμένη να εξασφαλίσει ένα σκηνοθέτη. Ο Κάρι Τζότζι Φουκουνάγκα σκηνοθέτησε και τα οκτώ επεισόδια της πρώτης σεζόν (στην οποία πρωταγωνιστές ήταν οι Μάθιου ΜακΚόναχι και Γούντι Χάρελσον) ενώ στη δεύτερη υπήρξαν αρκετοί σκηνοθέτες, μεταξύ των οποίων και ο υπεύθυνος για το Fast & Furious Justin Lin.

Η πρώτη σεζόν του True Detective αποθεώθηκε μεν, η δεύτερη όμως με τους Κόλιν Φάρελ, Βινς Βον και Ρέιτσελ ΜακΆνταμς δεν πήγε και τόσο καλά και θεωρείται σαφώς κατώτερη. Η ΗΒΟ φαίνεται όμως να μην εγκατέλειψε το franchise μετά από αυτή την αποτυχία, με αποτέλεσμα να βρισκόμαστε πολύ κοντά στην τρίτη σεζόν.

 

 

Best of internet