Quantcast

Τo «Λόγω Τιμής», η σειρά με το πιο ενοχλητικό τραγούδι τίτλων της δεκαετίας του ’90 επανέρχεται

Η σεναριογράφος Μιρέλλα Παπαοικονόμου ανέβασε στο διαδίκτυο ολοκληρωμένο το πρώτο επεισόδιο

LUBEN CREW

26 Μαΐου 2017

Το γενικό κλίμα νοσταλγίας για τα παλιά που σαρώνει την ποπ κουλτούρα δεν άφησε ούτε το γνωστό 90s σίριαλ του MEGA. Το «Λόγω τιμής» θα κάνει την επιστροφή του ως «Λόγω τιμής – 20 χρόνια μετά», για το οποίο revival η σεναριογράφος Μιρέλλα Παπαοικονόμου φαίνεται πως έχει έτοιμο το πρώτο επεισόδιο, όπως ανέφερε η τηλεκριτικός και δημοσιογράφος Ντέπυ Γκολεμά στη στήλη της «Μέχρι Κεραίας».

Όπως δήλωσε η Μιρέλλα Παπαοικονόμου:

«Είναι πολύ συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου αλλά και μεγάλη η δική μου συγκίνηση που ξαναμπαίνω στις ζωές των παιδιών, αυτών των χαρακτήρων που γέννησα και τόσο αγάπησα.

Tους επτά φίλους και συμμαθητές από την Πάτρα, πρωταγωνιστές της τηλεοπτικής σειράς “Λόγω Τιμής” που παίχτηκε στο Mega Channel το 1997 με μεγάλη εμπορική και καλλιτεχνική επιτυχία, ξαναβρίσκουμε 20 χρόνια μετά, στο σήμερα.»

«Κάποιοι έχουν μια επιτυχημένη καριέρα, κάποιοι άλλοι έχουν πληγεί από την κρίση της εποχής, άλλοι έχουν δημιουργήσει οικογένεια και παιδιά κι άλλοι έχουν εγκαταλείψει την πρωτεύουσα.

Το κόνσεπτ της σειράς θα είναι ότι βλέπουμε ξανά όλα τα προβλήματα, τα οικογενειακά και την καθημερινότητας της παλιάς παρέας, η οποία είχε ορκιστεί να διατηρήσει μια φιλία για πάντα. Οι φίλοι θα έχουν βρεθεί ξανά 25 χρόνια μετά λόγω ενός περιστατικού, αλλά τα flashback θα δείχνουν και τη ζωή τους τότε.

Στην ελληνική εκδοχή του Twin Peaks (ή ο Θεός να την κάνει) θα πρωταγωνιστούν οι Άλκης Κούρκουλος, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Βίκυ Βολιώτη,  Γιώργος Πυρπασόπουλος, Χριστίνα Αλεξανιάν, Δημήτρης Αλεξανδρής και Αγγελική Δημητρακοπούλου. Η σκηνοθεσία θα είναι του Λάμπη Ζαρουτιάδη, ο οποίος έχει συνεργαστεί ξανά με τη Μιρέλλα Παπαοικονόμου.

A post shared by Lampis Zaroutiadis (@lampisz) on

Το τραγούδι των τίτλων σε περίπτωση που σας είχε λείψει:

(πηγή)

 

Best of internet