Quantcast
stream POP

Ο Rick Ross γύρισε βιντεοκλίπ στη Σαντορίνη και ραπάρει μέσα σε εκκλησία

Ίσως και η σαμπάνια που κρατάει να πιάνεται για θεία κοινωνία


Χρήστος Πρόεδρος · 14 Σεπτεμβρίου 2017

Πάνω που η Σαντορίνη έλεγε ότι δεν αντέχει άλλο πια να είναι τόσο εξωφρενικά δημοφιλής, έρχεται το καινούριο βίντεο κλιπ του Rick Ross να κάνει ένα σωρό κόσμο να λιγουρεύεται διακοπές στο ηφαιστειογενές νησί των Κυκλάδων.

Ο Αμερικανός ράπερ Rick Ross είχε κυκλοφορήσει ήδη απ’ τον Μάρτιο του 2017 άλμπουμ «Rather You Than Me», μέσα στο οποίο περιλαμβάνεται και το τραγούδι «Santorini Greece». Δεν αποκλείεται ο τίτλος να μπήκε απλά ώστε να έχει την τέλεια αφορμή για να γυρίσει ένα βίντεοκλιπ με φόντο τη Σαντορίνη, στο οποίο θα αποδείκνυε ότι ζει τη μεγάλη ζωή, με λεφτά, γκόμενες, γιώτ, ξενοδοχεία, πισίνες, μπουκάλια πανάκριβου κρασιού, μια σαντορινή γιαγιά, ένα σκυλί, μπόλικο Αιγαίο και φυσικά τα πλάνα που ραπάρει μέσα σε μια εκκλησία. Όλα αυτά δηλαδή που κάνουν τον Rick Ross Rick Boss.

Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με τα ξένα μουσικά site, οι στίχοι του “Santorini Greece” εστιάζουν στο από που ξεκίνησε ο Ross και που έφτασε (στη Σαντορίνη), ενώ θίγει πολλά ευαίσθητα ζητήματα όπως ο ρατσισμός, η διακίνηση ναρκωτικών αλλά και καθημερινός αγώνας που δίνουν διάφορες μειονότητες για να επιβιώσουν στην Αμερική του σήμερα.

 

Υπενθυμίζουμε ότι είναι το δεύτερο πιο εντυπωσιακό βίντεοκλίπ που έχει γυριστεί στη Σαντορίνη, μετά από αυτό:

Best of internet